• +386 1 563 60 80
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Ionska kromatografija

Ionska kromatografija

Za analizo ionov se nič ne primerja s sistemom ionske kromatografije Thermo Scientific Dionex (IC), ki je z vami že več kot 40 let. Ne glede na to, ali imate le nekaj vzorcev ali veliko delovno obremenitev, ali je vaša analitična naloga preprosta ali zahtevna, imamo rešitev, ki ustreza vašim zahtevam glede učinkovitosti in cene. Najnovejše novosti vključujejo visokotlačne sisteme, kolone s 4-mikronskimi delci, kapilarne sisteme in več.

https://www.thermofisher.com/si/en/home/industrial/chromatography/ion-chromatography-ic/ion-chromatography-systems.html

 

IC Sistemi

Ločbe z ionskimi analizami

Prepričajte se, da bodo vaši sistemi z ionsko kromatografijo (IC) ustvarili smiselne rezultate. Z edinstvenimi tehnologijami, neprimerljivo robustnostjo in zmogljivostmi vam ti sistemi omogočajo, da se osredotočite na tisto, kar vam je pomembno - na vaše delo.


IC avtomatski vzorčevalniki

Ponujamo široko paleto avtomatskih vzorčevalnikov v različnih cenovnih razredih in znogljivostih priprave vzorcev.

Izberite raven avtomatizacije, ki jo zahteva vaša aplikacija za ionsko kromatografijo (IC) med vrsto avtomatskih vzorčevalnikov znamke Thermo Scientific™ Dionex™, ki vključujejo natančne in poceni avtomatske vzorčevalnike in ročne injektorje, ki lahko vbrizgajo velike količine vzorcev in ne vsebujejo kovinskih delov.


IC potrošni material

Nudimo vam ves potrošni material potreben za delo z ionsko kromatografijo: od supresorja in kolon do kartuš za eluent generator


© 2021 Kobis | vse pravice pridržane. | Izvedba Analog