• +386 1 563 60 80
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Plinska kromatografija

Plinska kromatografija

Plinska kromatografija se uporablja za analize lahko hlapnih vzorcev, ki jih ločujemo in detektiramo v plinski fazi. V sodobni plinski kromatografiji je pomembno hitro prilagajanje vsakdanjim izivom. Naši izdelki vam tako omogočajo izjemno zmogljivost pri rutinskih analizah in fleksibilnost pri znanstvenem raziskovanju. Plinske kromatografe lahko nadgradite tudi z masnimi spektrometri v konfiguraciji GC-MS, GC-MS/MS ali pa jih uporabljate kot samostojno GC enoto.

 

GC avtomatski vzorčevalniki

Korak naprej pri avtomatiziranem vzorčenju za GC analizo

Če potrebujete preprost GC avtomatski vzorčevalnik ali pa tistega, ki lahko naredi VSE (injiciranje tekočine, Head space, SPME ali avtomastsko pripravo vzorcev), so Thermo GC avtomatski vzorčevalci korak pred normo pri rokovanju s tekočimii, trdnimi ali plinastimi vzorci in injiciranjem na GC in GC-MS z  natančnostjo in zanesljivostjo.


Trace 1300 serija

Prilagodite svojo plinsko kromatografijo (GC) in povečajte čas delovanja in fleksibilnost

Naše rešitve za plinsko kromatografijo (GC) so zasnovane tako, da ustrezajo vsakemu laboratorijskemu delovnemu toku. Od Instant Connect injektorjev in detektorskih modulov, do naših vodilnih masnih spektrometrov Thermo Scientific. Ponujamo največji portfelj GC rešitev, ki vam omogočajo inovacije in prilagajanje aplikacij plinske kromatografije.


© 2021 Kobis | vse pravice pridržane. | Izvedba Analog