• +386 1 563 60 80
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Tekočinska kromatografija

Tekočinska kromatografija

Ločite svojo znanost od statusa quo

Ne glede na to, ali potrebujete vrhunski sistem z zmogljivostjo 1500-bar ali pa iščete preprost nanoLC, poglejte, kako vam lahko inovativna platforma Thermo Scientific Vanquish UHPLC, preizkušeni sistemi UltiMate 3000 in občutljivi nano-, kapilarni in mikro-sistemi pomagajo ločiti znanost od stanja quo.

S konfiguracijo sistema, izbrano po vaših potrebah, boste dobili zelo integrirano postavitev z optimiziranimi fluidnimi povezavami. Vsi naši sistemi HPLC in UHPLC imajo možnost izbire več različnih detektorjev in uporabljajo naše Thermo Scientific Viper Fingertight fitinge. Viper fitingi so enostavni za namestitev, popolnoma brez orodja, praktično brez mrtvega volumna in zdržijo tlake do 1500 barov / 22.000 psi.

Poleg tega si lahko poenostavite delo v laboratoriju z odlično programsko opremo Thermo Scientific Chromeleon CDS.

Poiščite najboljši HPLC sistem za svoje aplikacije

Niste prepričani, kateri HPLC sistem je pravi za vas? Odgovorite na nekaj vprašanj o svoji trenutni aplikaciji, da vidite, kateri Thermo Scientific HPLC sistemi bi bili najprimernejši za vaše aplikacije. Primerjajte možnosti in poiščite najboljši izdelek zase, nato se obrnite na strokovnjaka, da se pogovorite o svojih možnostih, ali si oglejte podrobnosti izdelka na spletu, če želite izvedeti več.

HPLC System Selection Guide


Vanquish sistemi

Sistemi Thermo Scientific Vanquish HPLC in UHPLC so najnaprednejši razpoložljivi instrumenti za tekočinsko kromatografijo. Platforma Vanquish LC izboljšuje zmogljivost, ponovljivost in zanesljivost brez kompromisov glede kakovosti ali enostavnosti uporabe. Uporabniki platforme Vanquish LC imajo vse, kar potrebujejo za samozavestno reševanje svojih najtežjih analitičnih izzivov.


Ultimate 3000 sistemi

Serija UltiMate 3000 HPLC zagotavlja odlične kromatografske lastnosti, hkrati pa ohranja enostavno in zanesljivo delovanje. Združljivi s katero koli od naših kolon ponujajo fleksibilnost aplikacij za izpolnitev vseh vaših potreb po ločitvi. Ne glede na izbrano konfiguracijo boste prejeli zelo integrirano postavitev z optimiziranimi fluidnimi povezavami in vodilno programsko opremo Thermo Scientific Chromeleon Chromatography Data System (CDS), ki je enostavna za uporabo.


CAD detektor

Charged Aerosol Detektor (CAD) je univerzalni detektor. Njegova posebnost je zmožnost detetektiranja v neodvisnosti od kemijske strukture mulekule. Edina ovira so lahko hlapne komponente. Uporabnost se kaže na področjih farmacije, biofarmacije, analiza hrane/pijač ter drugih... Zagotavlja vam tudi široko dinamično področje in občutljivost na koloni od ng do µg.


nano UHPLC

Ali imate aplikacije, ki zahtevajo visoko občutljivost, kot so proteomika, metabolomika in analiza intaktnih proteinov? Thermo Scientific EASY-nLC 1200 in Ultimate 3000 RSLCnano zagotavljata nanopretoke UHPLC brez napora.


Viper in nanoViper fitingi

Izboljšajte LC povezave

Thermo Scientific ™ Viper ™ in Thermo Scientific ™ nanoViper ™ Fingertight Fittings zagotavljajo povezave brez orodja, zasnovane za celotno fluidno pot v vseh LC sistemih za izboljšanje kromatografskih rezultatov.

Viper in nanoViper fitingi omogočajo fluidne povezave praktično brez mrtvega volumna (dead-volume free),  ne potrebujejo orodij za namestitev ter tako združujejo preprostost z visoko zmogljivostjo

Brošura


© 2021 Kobis | vse pravice pridržane. | Izvedba Analog