• +386 1 563 60 80
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

GC-MS

GC-MS

Občutljivi, ponovljivi rezultati za najzahtevnejše aplikacije

Naši sistemi plinske kromatografije in masne spektrometrije (GC-MS) ponujajo občutljive in ponovljive rezultate za najzahtevnejše aplikacije, tudi tiste, ki vključujejo zapletene matrike, kar vam omogoča, da iz vsakega vzorca izvlečete več informacij in povečate zaupanje svojih analitičnih rezultatov. Naši napredni instrumenti GC-MS vam v kombinaciji s programsko opremo za povečanje produktivnosti omogočajo, da izpolnite ali presežete najstrožje zahteve glede zmogljivosti, zanesljivosti in vrednosti. Brskajte po celotnem portfelju ali naj vam kateri od naših strokovnjakov pomaga prilagoditi izbor, ki ustreza vašim potrebam in potekom dela.

Masni spektrometri z enojnim kvadrupolom

Odkrijte selektivnost in zaupanje, ki jih zagotavljajo masni spektralni podatki, s sistemom Thermo Scientific ISQ 7000 z enim kvadrupolom GC-MS. Naš enostaven za uporabo sistem je mogoče uporabiti za široko paleto GC aplikacij in metodologij ter zagotavlja produktivnost za preskušanje toksikologije na področju hrane, okolja in sodne medicine.


Masni spektrometri s trojnim kvadrupolom

Združite izjemno občutljivost in selektivnost z izjemno zanesljivo produktivnostjo s sistemom Thermo Scientific TSQ 9000 s trojnim kvadrupolom GC-MS / MS. Ta sistem je instrument za občutljivo in specifično določanje količin ciljnih spojin.


HRAM GC-MS

Zagotovite si vrhunsko kvantitativno in kvalitativno zmogljivost GC-MS s sistemi Thermo Scientific GC-MS z visoko ločljivostjo in natančno maso (HRAM). Naši masni spektrometri z Orbitrap masnim analizatorjem ponujajo neprimerljivo zmogljivost, občutljivost in dinamični razpon za najzahtevnejše raziskovalne aplikacije.


Magnetic Sector GC-HRMS

Zagotovite skladnost z uradno metodo dioksina in PCB s sistemom Thermo Scientific DFS Magnetic Sector GC-HRMS. Ta močan sistem zagotavlja zaupanje v kvantitativno rutinsko analizo dioksinov in obstojnih organskih onesnaževal.


© 2021 Kobis | vse pravice pridržane. | Izvedba Analog