• +386 1 563 60 80
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

IC-MS

IC-MS

Povečajte moč ionske kromatografije z masno spektrometrijo

Ko morate dramatično izboljšati sposobnost zaznavanja vašega sistema Thermo Scientific Dionex Integrion ali ICS-6000 HPIC uporabiti zaznavanje z masno spektrometrijo. Ionska kromatografija z masno spektrometrijo (IC-MS) poveča sposobnost odkrivanja in kvantificiranja nepričakovanih koelucij komponent in potrditve komponent v sledovih.

Spodaj si oglejte celoten portfelj ali pa nam dovolite, da vam eden od naših strokovnjakov prilagodi izbor, ki ustreza vašim potrebam in poteku dela.

Masni spektrometri z enojnim kvadrupolom

V svoje analize v ionski in tekočinski kromatografiji dodajte masno spektrometrijo za dostop do dragocenih podatkov, ki jih lahko zagotovi samole-ta. Masni spektrometer Thermo Scientific™ ISQ™ EC je enostaven za uporabon in se brez težav integrira z ionsko kromatografijo (IC) in visoko zmogljivo tekočinsko kromatografijo (HPLC). Tako začetniki kot strokovnjaki lahko hitro obvladajo inštrument.


Masni spektrometri s trojnim kvadrupolom

Potrebujete občutljiv, hiter in robusten sistem za določanje številnih vrst molekul? Za zapletene vzorce zagotavlja visoko občutljivost in selektivnost MS/MS z nadzorom izbranih reakcij (SRM). Omogoča najbolj natančno in točno določanje količin z uporabo IC-MS sklopitve. 


Orbitrap masni spektrometri

Masni spektrometri Thermo Scientific Orbitrap ustvarjajo podatke z visoko ločljivostjo in natančno maso, s čimer se poveča občutljivost pri zaznavanju, karakterizaciji in kvantitaciji analita v sledovih. Zato se uporabljajo v raziskovalnih aplikacijah - zlasti v bioloških aplikacijah.


© 2021 Kobis | vse pravice pridržane. | Izvedba Analog