• +386 1 563 60 80
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

IRMS

IRMS

Omogočite pionirska odkritja v geoznanostih in povečajte zanesljivost analitičnih rešitev

Inovativni masni spektrometri za analizo izotopskih razmerij Thermo Scientific so geoznanstvenikom pomagali pridobiti nov vpogled v analize razmerja izotopov v zemlji in okolju, kar jim je omogočilo vznemirljiva pionirska odkritja in premagovanje težkih analitičnih izzivov. Masni spektrometri za anlizo razmerja izotopov so v pomoč tudi laboratorijem na področju analize hrane in doping0. Zagotavljajo zanesljive analitične rezultate.

Masni spektrometer s termično ionizacijo

Iz vzorcev izvlecite informacije o razmerju izotopov z visoko natančnostjo s pomočjo masnega spektrometra s termično ionizacijo serije Triton.

Thermo Scientific™ Triton XT™ TIMS združuje na terenu uveljavljene in preizkušene tehnologije instrumentov serije Triton z najnovejšo tehnologijo za analizo razmerja izotopov podjetja Thermo Fisher Scientific™.


Večkolektorski ICP-MS

S sistemi Thermo Scientific multicollector ICP-MS in TIMS boste izpolnili povpraševanje po natančnih meritvah razmerja izotopov z izjemno natančnostjo, občutljivostjo, dinamičnim obsegom in stabilnostjo. Ti sistemi predstavljajo velik korak naprej v večkolektorski tehnologiji ICP in odpirajo vrata vedno več aplikacijam na področju jedrske tehnologije, goeznanosti ter drugih disciplin.


Masna spektrometrija z induktivno sklopljeno plazmo visoke ločljivosti

ICP-MS visoke ločljivosti: najbolj prilagodljive in zanesljive analize za najboljše analitične rezultate

Očistite spektre. Olajšajte si analize. ICP-MS visoke ločljivosti je prirejen za to da si lahko olajšate analize in pridobite zanesljive analitične rezultate. Opravite natančne in zanesljive kvantitativne analize več elementov v sledovih, z najvišjo občutljivostjo in brez zapletene priprave vzorca.

Sistema Thermo Scientific™ Element 2™ in Element XR™ z visoko ločljivostjo ICP-MS pokrivata območje koncentracije od nekaj mg/L pa do tistih z le nekaj pg/L - zaradi česar sta še posebej primerna za raziskave polprevodnikov in geološke znanosti ter raziskave o materialih.


Masna spektrometrija za analizo žlahtnih plinov

Popeljite svoje analize v geoznanostih, kozmogenih in jedrskih raziskav en korak dlje. Nova serija masnih spektrometrov za analizo žlahtnih plinov Thermo Scientific™ vam zagotavlja neprekosljivo natančnost, občutljivost, dinamični razpon, linearnost in stabilnost.


Analizatorji izotopskega razmerja v plinu

Natančnost. Občutljivost. Linearnost. Stabilnost.

Visoko nastavljivi analizatorji izotopskega razmerja v plinu Thermo Scientific vam omogočajo doseganje analitičnih rezultatov v številnih raziskovalnih aplikacijah z izjemno natančnostjo in občutljivostjo ter odlično linearnostjo in stabilnostjo.


© 2021 Kobis | vse pravice pridržane. | Izvedba Analog