• +386 1 563 60 80
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

LC-MS

LC-MS

Profilirajte, pregledajte, identificirajte in kvantificirajte najrazličnejše spojine zanesljivo s Thermo MS sistemi

Naša naslednja generacija sistemov Thermo Scientific LC-MS omogoča enostavno uporabo, ne da bi pri tem žrtvovali visoko zmogljivost. Enotna arhitektura instrumentov omogoča enake zmogljivosti med napravami, olajša prenos metod in novim uporabnikom pospeši seznanitev. Inteligentni sistemi omogočajo najkakovostnejše podatke masne spektrometrije za večjo samozavest. Vnaprej določeni eksperimentalni pogoji omogočajo več uporabnikom dostop in uspeh. Poenostavljena programska oprema za obdelavo podatkov, algoritmi in knjižnice obravnavajo najzahtevnejše raziskovalne in rutinske aplikacije.

Masni spektrometri z enojnim kvadrupolom

Masni spektrometer tipa enojni kvadrupol vsebuje en sam kvadrupolni analizator mase. Kvadrupolni analizator mase deluje kot masni filter in uporabnikom omogoča, da izberejo določeno razmerje m/z (tj. en ion), ki ga zanima, ali območje razmerja m/z (tj. različnih ionov).


Masni spektrometri s trojnim kvadrupolom

Izkusite robustno, občutljivo in hitro analizo vseh vrst molekul v kompleksnih matricah s sistemom Thermo Scientific TSQ (Triple Quadrupole).

Thermo TSQ sistemi ponujajo segmentirane kvadrupolne analizatorje s single reaction monitoringom (SRM) visoke ločljivosti, njihovi izboljšani detektorji pa dosegajo optimalno delovanje v širokem razponu masnih vrednosti v vsaki aplikaciji.


Masni spektrometri z ionsko pastjo

Če potrebujete masni spektrometer za splošno uporabo, potem potrebujete Thermo Scientific Linear Ion Trap Mass Spectrometer. Z novimi nižjimi cenami so masni spektrometri z ionskimi pastmi finančno učinkoviti in ponujajo funkcije avtomatizacije, ki vsem uporabnikom omogočajo, ne glede na njihovo strokovno znanje, da niso samo prepričani v svoje rezultate, temveč tudi vešče upravljajo z instrumenti. 


Orbitrap masni spektrometri

Masni spektrometri Orbitrap ponujajo najvišjo stopnjo natančnosti in natančnosti

Izkoristite prednosti ločljivosti z natančno maso (HRAM), ki jih ponujajo naši edinstveni analizatorji mase Orbitrap. Sistemi Orbitrap se povežejo z opremo za tekočinsko kromatografijo, da izboljšajo ločevanje neznanih in znanih spojin in omogočijo visoko zmogljive delovne tokove.

Thermo Fisher Scientific ponuja široko paleto MS sistemov, ki temeljijo na Orbitrapu, vključno s sistemi v kombinaciji z ionskimi pasti in kvadrupolnimi masnimi filtri, da zadovoljijo vse vaše potrebe po analizi.


© 2021 Kobis | vse pravice pridržane. | Izvedba Analog