• +386 1 563 60 80
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

MS programska oprema

Masna spektrometrija - Programska oprema

Simplify your MS and MS/MS analyses with our mass spectrometry software platforms, which feature intuitive and user-friendly interfaces that easily acquire, analyze, manage, and report data generated by LC-MS, GC-MS, IRMS, and ICP-MS systems. Combine our software platforms with our extensive and searchable spectral libraries for easier quantification and confirmation of your analytes.

Chromeleon

Programska oprema za vse vaše instrumente za kromatografijo in rutinsko masno spektroskopijo.

Podatkovni sistem za kromatografijo Chromeleon 7.3 podpira krmiljenje in obdelavo podatkov z masno spektrometrijo (MS) z vsemi glavnimi kromatografskimi tehnikami ločevanja (GC, IC, LC). To odgovarja na hitro rastočemu povpraševanje po uporabi masnih spektrometričnih instrumentov v kvantitativni analizi. Programska oprema Chromeleon zagotavlja popoln nadzor nad številnimi sistemi Thermo Scientific MS, vključno z uglaševanjem in umerjanjem instrumentov.


Xcalibur

Programska opremaThermo Scientific Xcalibur vam omogoča, da lahko samozavestno nadzirate, pridobivate in obdelujete podatke iz številnih LC-MS sistemov in sorodnih instrumentov.

Programska oprema Xcalibur služi kot zmogljiva in enostavno uporabna platforma za vaše LC-MS analize. Omogoča preprosto nastavitev metode, zajemanjem in obdelavo podatkov in orodji za poročanje ter preprosto integracijo z vrsto dodatne programske opreme ter orodij, zasnovanih v oblaku.


TraceFinder

Programska oprema Thermo Scientific TraceFinder, ki jo poganja zmogljiv in intuitiven nabor orodij za zajem in obdelavo podatkov, omogoča hiter dostop do vaših rezultatov in poveča produktivnost v celotnem laboratoriju. TraceFinder ima vgrajeno inteligenco za pridobivanje in obdelavo podatkov. Pametno označevanje vzorcev, prilagodljiv pregled podatkov in ustvarjanje poročil po meri odstranijo ozka grla, povezana s pregledom podatkov, in poenostavijo analizo vzorcev v vsakem koraku postopka. Programska oprema TraceFinder omogoča nadzor večkanalnega LC, enojnega kvadrupola, trojnega kvadrupola in LC-MS sistemov z visoko ločljivostjo ter sistemov IC in GC. Ta nadzor pomaga racionalizirati in standardizirati operativne postopke, zmanjša potrebe po usposabljanju in poenostavi laboratorijske operacije.


Programska oprema za "omiko"

Poskusi v "omiki" (proteomika, metabolomika, lipidi, glikomi) zahtevajo izpopolnjene instrumente in programske platforme za samozavestno analizo stotih ali tisočih molekul. Thermo Fisher Scientific ponuja nabor programskih orodij, ki se osredotočajo na natančnost in produktivnost, za pomoč pri analizi podatkov v vašem laboratoriju. Ponujamo programsko opremo: Compound Discover, Mass Frontier Spectral Interpretation, Proteome Discoverer, BioPharma Finder.


Qtegra

Z inovativno programsko opremo Thermo Scientific™ Qtegra™ Intelligent Scientific Data Solution™ (ISDS) zmanjšajte izobraževanje, avtomatizirajte potek dela, poenostavite svojo izkušnjo in povečajte učinkovitost. Ta skupni programski pristop zagotavlja nadzor in obdelavo podatkov za vrsto tehnologij elementov in izotopskih analiz, vključno z: ICP-OES, ICP-MS, MS žlahtnih plinov in infrardečo spektrometrijo z izotopskim razmerjem. 


© 2021 Kobis | vse pravice pridržane. | Izvedba Analog