• +386 1 563 60 80
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Dogodki

NEW FTIR Microspectroscopy webinar

Od praškov do barvnih čipov: sodobna mikrospektroskopija črpa velike informacije iz drobnih vzorcev

Tuesday, February 1, at 15:00 GMT / 16:00 CET / 10:00 EST / 7:00 PST

Povezava

Zdi se, da se pritisk za hitrejše doseganje uspešnih rezultatov ves čas povečuje. Vendar pa lahko uporaba najsodobnejših infrardečih (IR) mikroskopskih orodij pomaga izpolniti te zahteve.

Mikro spektroskopija lahko analizira delce, vlakna, črnila, kontaminirane površine in drugo, zaradi česar je delovno orodje v številnih panogah, od okolja do avtomobilske industrije do farmacevtskih izdelkov. Zlasti forenzični in raziskovalni laboratoriji potrebujejo zmogljivost za obravnavanje širokega spektra vrst vzorcev.

Ko se produktivnost meri v mikronih in minutah, napredek strojne in programske opreme za mikro spektroskopijo uporabnikom pomaga pri reševanju analitičnih izzivov pri različnih vrstah vzorcev, s katerimi se srečujejo v različnih laboratorijskih okoljih. Na tem spletnem seminarju bo dr. Michael Bradley pokazal, kako lahko izboljšate hitrost in natančnost svojih rezultatov ter omogočite širšemu krogu uporabnikov dostop do informacij z IR optiko z omejeno difrakcijo, izjemno vizualno zmogljivostjo in zmogljivo 64-bitno programsko opremo z nov uporabniški vmesnik.

Pridružite se temu spletnemu seminarju, če želite izvedeti več o:

Priprava vzorca
Mikrodelci in mikroplastika
Analiza vlaken
Premazi (madeži, črnilo) na različnih podlagah
Mikrokartiranje, ATR, prenosne celice

Ta webinar bo koristil:

Forenziki
Znanstveniki za okolje
Farmacevtski analitiki
Analitični znanstveniki
Inženirji za pakiranje živil


© 2022 Kobis | vse pravice pridržane. | Izvedba Analog