• +386 1 563 60 80
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

UV-Vis

UV-Vis

NanoDrop instrumenti

V nekaj sekundah natančno kvantificirajte DNA, RNA in proteine v samo 1-2 μL vzorca s pomočjo spektrofotometrov Thermo Scientific NanoDrop. Pionirska tehnologija zadrževanja vzorcev se je razvila, da vam prinese več znanja o vzorcu in da pospešite svoje raziskave. Celo najbolj koncetriran vzorci ne potrebujejo redčenja. Vzorec nanesete s pipeto, pomerite in to je to!


Genesys Spektrofotometri

Robustni in kompaktni spektrofotometri Thermo Scientific GENESYS, izdelani za zahtevne aplikacije v realnem svetu, so idealni za meritve v koraku ali visoko zmogljive QC / QA testiranja, raziskovalne laboratorije ali učilnico.


UV-Vis Spektrofotometri Evolution

Spremenite svojo UV-Vis izkušnjo s spektrofotometri Thermo Scientific Evolution. Poenostavljen potek dela, najsodobnejša tehnologija in vrsta dodatne opreme dosledno zagotavljajo visokokakovostne rezultate, na katere se lahko zanesete. 


BioMate 160 UV-Vis Spektrofotometer

Opravite kvantitativne z avtomatiziranim in omrežno sposobnim Thermo Scientific™ BioMate™ 160 UV spektrofotometrom. Instrument ponuja vnaprej sprogramirane metode za koncentracijo nukleinskih kislin in beljakovin ter meritve celičnih kultur. Optimiziran za visoko uporabnost in velike zmogljivosti. Spektrometer z robustno zasnovo ima vdelan barvni zaslon na dotik z visoko ločljivostjo te Wi-Fi.


© 2024 Kobis | vse pravice pridržane. | Izvedba Analog