• +386 1 563 60 80
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Novice

Delavnica: Kaj zmore moj NanoDrop?

Izobraževanje je namenjeno vsem uporabnikom in skrbnikom NanoDrop instumentov, ki si želijo več znanja o instrumentu in vzdrževanju le-tega.

 


Vabilo na seminar Nukleinske kisline: ekstrakcija in analiza

 V mesecu juniju, vas lepo vabimo na izobraževalni seminar, ki bo potekal v Ljubljani. 

Enodnevni brezplačni seminar organiziramo v sodelovanju s podjetjem Promega in bo pokrival področje dela z nukleinskimi kislinami.

Seminar, ki bo potekal v angleškem jeziku bo vodil Thorsten Stehlik


Možnost testiranja DEMO naprav

Na sedežu našega podjetja v Trzinu vam nudimo brezplačno demo testiranje izbranih naprav iz našega prodajnega programa in uvodno izobraževanje za delo na njih.


Vabilo na seminar s področja analize materialov

 V mesecu maju, natančneje 25.5., vas lepo vabimo na seminar s področja Analize materialov, ki bo potekal v Ljubljani.

Enodnevni brezplačni seminar organiziramo v sodelovanju s podjetjem Thermo Fisher Scinetific in bo pokrival področja spektrometrije (FTIR, NIR in raman) ter reometrije. Seminar, ki bo potekal v angleškem jeziku, bosta vodila Maximilian Ries in Ansgar Frendel.


Luminometer and Microplate Reader Selection Guide

Linija GloMax® vključuje visoko zmogljive čitalnike plošč z vrsto možnosti detekcije. Od napredne multimode luminescence, fluorescence, absorbance, BRET in FRET zmogljivosti do namenskih luminometrov za mikroploščice ali single tube luminometri.

Obstaja sistem GloMax® za vsak laboratorij.

Selection Guide


Webinar in DEMO predstavitev: Spectrum Compact CE

V torek, 4. junija, vas vabimo na webinar, kjer boste spoznali zmogljivosti ugodnega namiznega instrumenta za Sangerjevo sekveniranje in analizo fragmentov.

Zasnovan je za uporabo z obstoječimi kemikalijami za sekveniranje z uporabo fluorescentno označenega dideoksinukleotid trifosfata in 4-, 5- in 6-barvnih STR kompletov podjetja Promega in drugih komercialno dostopnih kompletov.


© 2024 Kobis | vse pravice pridržane. | Izvedba Analog