• +386 1 563 60 80
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Raman

RAMAN

Dokaz je na slikah. Družina instrumentov DXR3 Raman ponuja napredne slikovne zmožnosti, kot so analiza delcev in 3D konfokalno slikanje, hkrati pa izboljšuje stabilnost in širi ponudbo laserjev in kamer. Te zmogljivosti so poleg minimalne priprave vzorcev in enostavnosti uporabe razlog, zaradi česar je Raman vrhunska analitična tehnika za farmacevtske, polimerne / kemične, mikroplastične, nanomateriale in druge materiale.

Raman instrumenti

Nova družina Raman spektrometrov DXR3 (Brošura) prinaša Raman analize s hitrostjo, ki jo potrebujejo raziskovalci, z napredno slikovno obdelavo, programska oprema za 3D vizualizacijo in izboljšana stabilnost s samodejno kalibracijo osi x. Razširjena ponudba laserjev in kamer izboljšuje fleksibilnost za različne aplikacije. Raziskovalci na področju farmacije, polimerov in kemikalij, akademskih krogov, mikroplastike in drugih aplikacij bodo hitreje našli odgovore, medtem ko bodo uživali v minimalni pripravi vzorcev in enostavnosti uporabe, zaradi česar je Raman priljubljena analitična tehnika.


Ročni Raman instrumenti

Prinesite natančnost in zanesljivost laboratorijsko preizkušene tehnologije neposredno na prizorišče. Ročni analizatorji Raman Thermo Scientific zagotavljajo jasne, dokončne rezultate na terenu za takojšnjo identifikacijo kemikalij, mamil, ponarejenih zdravil in nevarnih materialov.


Akademija Raman spektroskopije

Spoznajte osnove Raman spektroskopije in načine kako lahko uporabite to tehnologijo za svoje raziskovalne, analitične in QA / QC dejavnosti. Na razpolago so vam osnovni seminarji, kot tudi napredni z realnimi aplikacijami in odličen vodnik po instrumenth, s katerim si boste ustvarili zaupanje v Raman spektralno analizo.


© 2024 Kobis | vse pravice pridržane. | Izvedba Analog