• +386 1 563 60 80
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Reometrija

Reometrija

Reometrija je tehnika preiskovanja vzorcev, kjer lahko merimo viskoznost, elastičnost in s temperaturo povezane mehanične spremembe v vzorcih. S tovrstnimi meritvami lahko optimiziramo razvoj produktov, izboljšamo produktivnost in kvaliteto. Pri tem lahko za meritve uporabimo ekstenzijske, rotacijske ali vgradne (online) reometre in njihove dodatke, ki dopolnijo vaše reološke meritve.

Online reometri

HAAK PCR Process Control Reometer

Thermo Scientific ™ HAAKE PCR (Process Control Rheometer) meri indeks taline pri standardnih obremenitvah ASTM in (HAAKE PCR 630) še vedno ohranja minimalni čas zakasnitve, ki ostaja skoraj konstanten v širokem območju merjenja indeksa taline. Online reometer HAAKE PCR ima inovativno tehnologijo nadzora procesa za online reološke meritve indeksa taline in viskoznosti taline.


Ekstenzivni reometri

Kvantificirajte raztezne lastnosti tekočin ali poltrdkov s podaljškom za merjenje kapilarnega razpada Thermo Scientific HAAKE CaBER 1. Presezite omejenost informacij rotacijskih reometrov in poiščite dragocene informacije o fizikalnih lastnostih materiala.


Rotacijski reometri

Prehitite konkurenco z novimi, modularno naprednimi reometri za hitrejšo in celovitejšo karakterizacijo materialov. Z dodatki za praktično vsako aplikacijo in programsko opremo za vse uporabniške nivoje. Reometri Thermo Scientific HAAKE so vsestranski, inovativni instrumenti, ki dokazano povečujejo produktivnost.


© 2024 Kobis | vse pravice pridržane. | Izvedba Analog