• +386 1 563 60 80
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Fluorospektrometrija

Fluorospektrometrija

Fluorometer Quantus

Fluorometer Quantus™ je kompakten dvokanalni fluorometer, zasnovan za zagotavljanje zelo občutljive fluorescentne detekcije pri kvanitifikaciji nukleinskih kislin. Fluorometer Quantus™ je optimiziran s predhodno programiranimi nastavitvami za barvne sisteme Promega QuantiFluor® (QuantiFluor® dsDNA, RNA in ssDNA Systems) za kvantifikacijo nukleinskih kislin in ponuja prilagodljivost za ustvarjanje prilagojenih metod in kvantifikacijskih nastavitev za druga fluorescenčna barvila.


Čitalniki plošč GloMax

Ponujamo visokozmogljiva bralnika plošč, luminometra in fluorometra, ki sta enostavna za uporabo, zasnovana za brezhibno delovanje s Promega biološkimi testi: zdravje celic in presnovo ter testom Genetic Reporter. Ti instrumenti ponujajo vrsto možnosti, od preprostega odkrivanja luminescence do naprednih čitalcev plošč z luminescenco, fluorescenco, absorbcijo UV-Vis, BRET in FRET, filtrirano luminescenco in kinetičnimi meritvenimi zmogljivostmi.


NanoDrop 3300 Fluorospektrometer

Izberite vsestranski, stroškovno učinkovit fluorospektrometer Thermo Scientific™ NanoDrop 3300 za analizo fluorescenc širokega spektra. Z uporabo patentirane tehnologije porabi le 1 μL prostornine vzorca.


© 2024 Kobis | vse pravice pridržane. | Izvedba Analog