• +386 1 563 60 80
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

FTIR

FTIR

Rešite svoje analitične izzive z lahkoto

Dosezite kvalitativno in kvantitativno analizo številnih organskih in anorganskih vzorcev v akademskih, analitičnih, QC / QA in forenzičnih laboratorijih. FTIR se pogosto uporablja za testiranje polimerov in farmacevtske analize, vendar tehnika ponuja skoraj neomejene aplikacije.

FTIR spektrometri

Moderni laboratoriji zahtevajo hitre odgovore z veliko samozavesti. FTIR spektrometri proizvajalca Thermo Scientific™ zagotavljajo hitro in samozavestno reševanje analitičnih izzivov. Naši instrumenti poenostavljajo laboratorijsko zbiranje podatkov, hkrati pa zagotavljajo natančne in visokokakovostne rezultate tudi na najmanjših vzorcih.


FTIR mikroskopi

Serija instrumentov Nicolet iN ponuja široko paleto instrumentov, z binokularnimi in video vzorci. Z mikroskopom iN10 razširite svoje zmožnosti zunaj mikroskopije z dodatnimi možnostmi povezljivosti za merjenje prenosa FT-IR in vzorcev ATR.

Mikroskop Nicolet Continuum dosega slike z visoko ločljivostjo in je sposoben karakterizacije večine organskih in anorganskih spojin.


Ročni FTIR instrumenti

Robustni, kompaktni analizator Gemini izpolnjuje zahtevne zahteve elitnih vojaških sil in sil za javno varnost ter operaterjem pomaga, da svoje poslanstvo izvršijo hitro, varno in natančno.


FTIR akademija

Ne glede na to, ali ste novinec, učitelj ali strokovnjak, se vedno lahko naučite kaj novega o tehnikah, kot so FTIR, RAMAN, NIR, mikroanaliza in druguh. Poiščite koristne vadnice, temeljne diagrame, vodnike za instrumente, opombe o aplikacijah in več virov, s katerimi se boste navdali z radovednostjo.


© 2024 Kobis | vse pravice pridržane. | Izvedba Analog