• +386 1 563 60 80
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Novice

Vabilo na seminar: Bioluminiscentne tehnologije v celični biologiji

 V mesecu septembru vas lepo vabimo na izobraževalni seminar, ki bo potekal v Ljubljani. 

Brezplačni seminar organiziramo v sodelovanju s podjetjem Promega in bo pokrival področje uporabe bioluminiscence za proučevanje biologije proteinov in celičnih odzivov.

 

 Seminar bo potekal 12.09.2023

na FKKT v Ljubljani z začetkom ob 9.30 uri

 

Na seminarju bo zajet širok nabor bioluminiscenčnih tehnologij, ki temeljijo na vsestranski NanoLuc® luciferazi. Izvedeli boste, kako raziskati interakcije beljakovin v živih celicah z uporabo tehnologij NanoBiT® in NanoBRET ter spoznali kako sistem za označevanje beljakovin HiBiT omogoča študije o dinamiki celičnih beljakovin in ubijanju tarčnih celic. Kombinacija HiBiT z metodo CRISPR zagotavlja orodje za preučevanje beljakovin v njihovih nativnih pogojih izražanja. Del seminarja bo namenjen tudi analizi signalnih poti z reporterskimi geni NanoLuc® in možnostim imunskih testov Lumit™, inovativne hitre metode za kvantifikacijo beljakovin in analizo interakcij.

Seminar bo v angleškem jeziku vodil Erik Bonke. Več informacij o produktih najdete tu.

 Seminar by Erik Bonke in Slovenia   EB230824 (003) page 0001

 

Na seminar se lahko prijavite s poslanim sporočilom na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pa direktno preko prijavnega obrazca.

Udeležba na seminarju je brezplačna, prav tako bodo za vse udeležence organizirani prigrizki in pijača. Veseli bomo, če boste vabilo delili s kolegi, katere bi tematika znala zanimati.

 

Veselimo se druženja z vami!

 

Ekipa Kobis d.o.o.


© 2024 Kobis | vse pravice pridržane. | Izvedba Analog