• +386 1 563 60 80
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Ekstruderji

Ekstruderji

Ekstruderji se uporabljajo za natančno in kvalitetno mešanje, stiskanje in procesiranje viskozne snovi. Tako jih v laboratorijih uporabljamo za simuliranje in optimizacijo proizvodnega procesa, medtem ko pri farmacevtskih raziskavah, razvoju in produkciji uporabljamo ekstruderje z dvojnim vijakom (Twin-Screw Extruders) za visoko-temperaturno ekstrudiranje ter granulatorje z dvojnim vijakom za ponavljajočo granuliranje.

Ekstruderji in kompounderji

Z uporabo kompounderjev in ekstruderjev Thermo Scientific dosežite zanesljiv scale-up, skrajšan čas do prodaje in nadzorovano neprekinjeno obdelavo. Naši dvo-vijačni kompounderji ponujajo prilagodljive konfiguracije kompoundiranja za majhne serije bodisi za pilotno proizvodnjo bodisi za proizvodnje majhnih količin in so zelo primerni za raziskave in razvoj v polimernem, farmacevtskem, biološkem in nanotehnološkem sektorju. Farmacevtski proizvajalci se zanašajo na naše dvo-vijačne ekstruderje, da ustvarijo enotne mešanice materialov za pripravo različnih dozirnih oblik za API z nizko topnostjo. Naši instrumenti skrbijo za širok spekter procesnih zahtev za celo najzahtevnejše formulacije zdravil.

Process 11 dvovijačni ekstruder

Prihranite čas in denar z razvojem formulacij za polimerne in živilske izdelke s paralelnim Twin-Screw Extruderjem Thermo Scientific ™ Process 11. S tem vzporednim sočasno vrtečim se ekstruderjem uporabite samo 20 g materiala za poskus, da optimizirate svoje parametre in formulacijo.

Ta laboratorijski ekstruder je idealen za različne vrste komponudiranja, kot so: matrike, 3D filamenti, sistem za izdelavo folij,  naprava za izdelavo pelet in t.i. «melt pump«  za odmerjanje taline brez pulsiranja, ki omogoča proizvodnjo, primerno za nitke, «sheet film« ali «fiber spinning«. Ustvarite testne vzorce s sistemom brizganja Thermo Scientific ™ HAAKE ™ MiniJet Pro za testiranje mehanskih, optičnih ali reoloških lastnosti vašega vzorca. Izbirate lahko med dvema ekstruderjema Process 11; standardna ali higienska različica za uporabo v hrani (npr. rastlinski mesni analogi).

Brošura

Dodatna oprema

Mini Jet PRO, stroj za injiciranje

Odpravite skrbi zaradi omejenih količin materiala in ustvarite različne vzorčne geometrije s pomočjo batnega brizgalnega sistema Thermo Scientific ™ HAAKE ™ MiniJet Pro. Zdaj lahko zmanjšate stroške z učinkovito pripravo vzorcev iz le 2 do 5mL materiala.

Sistem za vbrizgavanje bata HAAKE MiniJet Pro ponuja dopolnilno rešitev raziskav razvoja izdelkov, skupaj s Thermo Scientific ™ HAAKE ™ MiniLab  Micro  kompounder ali reometrom Thermo Scientific ™ HAAKE ™ MARS.

 

TSE 24 MC dvovijačni ekstruder

Vključite fleksibilnost in enostavnost uporabe s dvovijačnim ekstrudorjem Thermo Scientific ™ TSE 24 MC za kompounderje maloserijske proizvodne in testne vzorce. Dvovijačni ekstruder, ki je pritrjen na tleh je lahko konfiguriran za najrazličnejše aplikacije. Njegov fleksibilno zasnovan ekstruzijski cilinder in polži pa so odlično orodje za reševanje vseh vaših izzivov pri obdelavi in predelavi materiala.

 

EuroLab 16 XL dvovijačni ekstrudor

Thermo Scientific ™ EuroLab 16 XL je razširljiv, modularen, dvovijačni ekstruder za namene raziskav, razvoja, nadzora kakovosti in maloserijske proizvodnje. Kupci iz akademskega sveta uporabljajo EuroLab 16 XL dvovijačne ekstrudorje v raziskovalnih in učnih laboratorijih, kjer je mogoče v kratkem času pripraviti veliko različnih majhnih vzorcev z minimalnim odpadkom.

 


© 2024 Kobis | vse pravice pridržane. | Izvedba Analog