• +386 1 563 60 80
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Reometrija

Reometrija

Reometrija je tehnika preiskovanja vzorcev, kjer lahko merimo viskoznost, elastičnost in s temperaturo povezane mehanične spremembe v vzorcih. S tovrstnimi meritvami lahko optimiziramo razvoj produktov, izboljšamo produktivnost in kvaliteto. Pri tem lahko za meritve uporabimo ekstenzijske, rotacijske ali vgradne (online) reometre in njihove dodatke, ki dopolnijo vaše reološke meritve.

Rotacijski reometri

Prehitite konkurenco z novimi, modularno naprednimi reometri za hitrejšo in celovitejšo karakterizacijo materialov. Z dodatki za praktično vsako aplikacijo in programsko opremo za vse uporabniške nivoje. Reometri Thermo Scientific HAAKE so vsestranski, inovativni instrumenti, ki dokazano povečujejo produktivnost.

MARS 40/60

HAAKE MARS - "Modular Advanced Rheometer System" ponuja novo dimenzijo v konceptu modularnosti. Oblikovan je tako, da omogoči uporabo vseh povezanih sklopov vključno z glavo in elektronskimi merilnimi sistemi, ki jih lahko poljubno menjavamo.

MARS iQ

Popolna novost in hit na trgu med reometri. Inštrument je modularen in inovativno zasnovan.

Rotacijski reometer Thermo Scientific ™ HAAKE ™ MARS ™ iQ zagotavlja intuitivne, zanesljive in prilagodljive reološke meritve. Vse v tem QC reometru je zasnovano tako, da omogoča intuitivno upravljanje in hitre, zanesljive rezultate. Prefinjen zaslon na dotik omogoča, da se standardni operativni postopki izvajajo skoraj samodejno. Funkcija "Connect Assist" vodi uporabnike za merjenje brez napak.

Izbirate lahko med HAAKE MARS iQ Rheometer  modeloma t.i. «ball bearing« ali «air bearing«. Širok nabor «accessorijev« pomaga izpolnjevati vedno večje zahteve za testiranje v laboratorijih QC.

Brošura


  

Viscotester iQ

Merite in analizirate lahko različne reološke lastnosti različnih vzorcev, pri tem pa povečate učinkovitost in zmanjšate vpliv človeške napake pri meritvah. S HAAKE™ Viscotester iQ reometrom dobite popolno rešitev za dnevne izzive na področju analiz v reologiji. Zaradi modularne zasnove ter enostavnosti uporabe, postavlja ta reometer nove standarde na področju reometrije.

 

 

 


© 2024 Kobis | vse pravice pridržane. | Izvedba Analog