• +386 1 563 60 80
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Viskozimetrija

Viskozimetrija

Viskozimetrija je tehnika preiskovanja vzorcev, kjer lahko merimo viskoznost in s temperaturo povezane mehanične spremembe v vzorcih. Tako lažje optimiziramo potek razvoja produktov in kvaliteto izdelave. V našem prodajnem programu ponujamo viskozometre s padajočo kroglico in rotacijske viskozimetre. Poleg tega lahko izberete tudi razne dodatke, s katerimi izboljšate zanesljivost in natančnost meritev viskoznosti.

Rotacijski viskozimetri

Natančno, hitro in preprosto izmerite obnašanje pretoka z našimi rotacijskimi viskozimetri. Idealni so za teste in primerjalne meritve QC v skladu s priznanimi standardi. Prenosni viskozimetri merijo viskoznost v laboratoriju, na terenu ali v proizvodnem okolju.

HAAKE Viscotester 3

Meritve viskoznosti izvajajte z lahkoto! Rotacijski viskozimeter Thermo Scientific ™ HAAKE ™ Viscotester ™ 3 zagotavlja hitre in zanesljive teste za QC aplikacije.

Viscotester 3 je dobitnik nagrade Instrument Business Outlook Design Award za odličnost v industrijskem oblikovanju analitičnih in prenosnih instrumentov.

Vse o tem instrumentu je zasnovano za enostavno uporabo - njegova oblika, teža, prikaz in še več. Uporabite ga kot ročni viskozimeter ali na laboratorijskem stojalu. Barvno kodiranje zagotavlja, da se meritvene geometrije ujemajo z analizo, zaslon je berljiv pri vsaki razsvetljavi, viskozimeter pa si zapomni meritev referenčne točke za vas. Uporaba je tako enostavna ... preprosto genijalno.

Brošura

 

 

 

 

 

 

 

 

 


© 2024 Kobis | vse pravice pridržane. | Izvedba Analog