• +386 1 563 60 80
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Kolone in potrošni material

Tosoh Bioscience je priznan svetovni proizvajalec na področju tekočinske kromatografije s poudarkom na bioseparacijah. Ustanovljeno kot TosoHaas leta 1987 je prvotno skupno podjetje med korporacijo Tosoh na Japonskem ter Rohm in Haas v ZDA postalo sinonim za napredne izdelke in kakovostno podporo.

Tosoh Bioscience ponuja rešitve za raziskave, odkrivanje zdravil, klinično kemijo, okoljske analize, proizvodnjo in druge industrijske aplikacije. Portfelj izdelkov obsega široko linijo medijev in predpakiranih HPLC kolon za vse načine tekočinske kromatografije in GPC instrumentov.

 

Separation

TSKgel kolone za visoko zmogljivo tekočinsko kromatografijo slovijo po svoji kakovosti in zanesljivosti. S stacionarno fazo na osnovi silike ali polimerov visoke čistosti se kolone uporabljajo v različnih raziskavah in vsakodnevnih aplikacijah. Več kot 500 znanstvenih publikacij z uporabo kolon TSKgel dokazuje njihovo izjemno kakovost in vrhunsko tehnologijo. Tosoh je že več let vodilni v svetu pri analizi beljakovin - TSKgel SW kolone na osnovi silike so industrijski standard za velikostno izključitveno kromatografijo(SEC) beljakovin.

NOVO! Katalog Kormatografija

 


© 2024 Kobis | vse pravice pridržane. | Izvedba Analog