• +386 1 563 60 80
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Kolone in potrošni material

Odločite se za napredne, inertne kolone poizvajalca Thermo Fisher, ki se lahko pohvalijo z nizkim "bleedingom". Naša ponudba GC kolon je zelo široka in vam omogoča, da izbirate kolono, ki ustreza vašim potrebam po zanesljivih in ponovljivih rezultatih za GC in GC-MS aplikacije.

Dosezite zanesljive, ponovljive rezultate in zagotovite uspeh svojih analiz z našim obsežnim portfeljem visoko zmogljivih in za aplikacijo specifičnih kolon.
Premaknite meje svojih analiz in optimizirajte ločevanje nepolarnih spojin z našim portfeljem kolon: TraceGOLD TG in TRACE TR-1MS.
 

 
 

Izbirajte med našo obsežno ponudbo kolon TraceGOLD TG in TRACE TR GC, ki zagotavljajo zanesljive in ponovljive rezultate za številne GC in GC-MS aplikacije .

Poiščite srednje polarne kolone, ki bod ustrezale vašim potrebam, med našim obsežnim portfeljem kolon TraceGOLD TG in TRACE TR in dosezite izjemno zanesljive rezultate.

 

 
 
Uporabite kolone TraceGOLD TG in TRACE TR GC tako za splošne namene kot za močno polarne analite, da dobite zelo zanesljive in dosledne rezultate.

 

 
 
Izberite iz našega obsežnega portfelja kolon TracePLOT TG-BOND GC za zanesljive linearne in kvantitativne analize različnih nepolarnih in polarnih spojin.

 
 
 Dramatično povečajte hitrost vaših analiz s Thermo Scientific UltraFast kolonami
 
© 2024 Kobis | vse pravice pridržane. | Izvedba Analog