• +386 1 563 60 80
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Molekularna biologija

Molekularna biologija

Analiza nukleinskih kislin

Analiza nukleinskih kislin (genomika) vključuje izolacijo in karakterizacijo DNA ali RNA za uporabo v aplikacijah, kot so genotipizacija, analiza ekspresije genov, epigenetska analiza, študije mikrobiomov in še več. Eksperimentalne metode, ki so bistvene za analizo nukleinske kisline, vključujejo ekstrakcijo in čiščenje nukleinske kisline, kvantifikacijo DNA / RNA, PCR, molekularno kloniranje in zaporedje.

Kloniranje in DNA markerji

Orodja, ki spreminjajo nukleinske kisline, so osnova za številne tehnike molekularne biologije, kot je subkloniranje. Za konvencionalno kloniranje fragmentov DNK zagotavljamo različne restrikcijske encime in T4 DNA ligazo. Za bakterijsko transformacijo ponujamo izbiro pristojnih celic, vključno s Promega edinstvenim enostopenjskim KRX sevom.

Za druge aplikacije za kloniranje ponujamo T4 DNA kinazo, telečjo alkalno fosfatazo in druge modificirajoče encime. Za transkripcijo RNA so na voljo polimeraze T7, SP6 in T3 RNA.

Paleta DNA / RNA markerjev, vključno s klopi in stopnicami, omogoča potrditev uspešnega eksperimenta.

https://worldwide.promega.com/products/cloning-and-dna-markers/

Epigenetika

Promega ponuja komplete in reagente za analizo metilacije DNA, modifikacije histona in transkripcije RNA, da bi podprli vaše epigenetske raziskave.

Za ocenjevanje metilacije imamo na voljo kite za analizo metilacijske aktivnosti, komplete za čiščenje DNA, PCR encime in master mix-e, restrikcijske encime, ki so občutljivi na metilacijo, in osnovna orodja za transfekcijo. Ponujamo kite za analizo reporterskihe Luciferaze, ki jih lahko uporabite za odkrivanje HDAC, SIRT, metiltransferaze in različnih aktivnosti proteaz. Našli boste tudi komplete za čiščenje in interakcijo epigenetskih proteinov.

https://worldwide.promega.com/products/epigenetics/

Izolacija Nukleinskih kislin

Promegin program za ekstakcijo nukleinskih kislin pokriva celoten obseg potreb po prenosu vzorcev - od ročnih rešitev za single-prep do avtomatizacije na stojalo in nazadnje do sistemov na ploščah, združljivih z robotskimi tekočinami.

Tu boste našli vrsto produktov za ekstrakcijo nukleinskih kislin, ki ustvarjajo visoke izkoristke visokokakovostne genomske DNA, plazmidne DNA, RNA ali celotne nukleinske kisline iz mnogih vrst vzorcev. Nudimo tudi izdelke za čiščenje in koncentriranje DNA ali RNA iz razredčenih raztopin, rezin gela ali PCR.

https://worldwide.promega.com/products/nucleic-acid-extraction/

PCR

Od PCR do PCR v realnem času in RT-PCR, ponujamo celoten portfelj visokokakovostnih izdelkov, ki ustrezajo vašim potrebam amplifikacije. Izdelki PCR in PCR v realnem času vsebujejo DNA polimerazo GoTaq® (Taq) v priročnih master mix-ih, kompletih in fleksibilnih encimskih formulacijah za osnovne PCR, hot-start PCR, long range PCR, qPCR in RT-qPCR.

RT-PCR in linije izdelkov RT-qPCR v realnem času vključujejo GoTaq® DNA polimerazo in GoScript ™ reverzno transkriptazo - zagotavljajo zanesljivo obratno prepisovanje in delovanje PCR za zahtevne predloge in v prisotnosti PCR inhibitorjev.

https://worldwide.promega.com/products/pcr/

RNA analiza

Izdelki za analizo RNA vključujejo fluorescentna barvila za količinsko določitev RNA, in vitro transkripcijske reagente, RT-PCR encime in komplete ter vektorje za ustvarjanje shRNA za uporabo v poskusih interferenčne RNA.

RNA je zelo dovzetna za aktivnost nukleaz. Promega inhibitor ribonukleaze RNasin je zlati standard, ki ga raziskovalci po vsem svetu uporabljajo za zaščito RNA pred razgradnjo nukleaze.

https://worldwide.promega.com/products/rna-analysis/

Sekveniranje

Izdelki Promega, ki podpirajo delovni tok NGS, vključujejo sisteme za ekstrakcijo in kvantifikacijo nukleinske kisline ter sistem za čiščenje in določanje velikosti Pronex® NGS za pripravo knjižnice pred zaporedjem.

https://worldwide.promega.com/products/sequencing/

Vektorji

Ta zbirka plazmidnih vektorjev vključuje osnovne klonirajoče in subklonirajoče vektorje, bioluminiscentne reporterske vektorje za spremljanje signalnih dogodkov in aktivnosti miRNA ter ekspresijske vektorje za uporabo v sistemih ekspresije proteinov.

https://worldwide.promega.com/products/vectors/

 


© 2023 Kobis | vse pravice pridržane. | Izvedba Analog