• +386 1 563 60 80
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Molekularna biologija

Molekularna biologija

Analiza proteinov

Metode analize proteinov vključujejo širok spekter eksperimentalnih tehnik za odkrivanje, čiščenje in identifikacijo proteinov ter opredelitev njihove strukture in funkcije. Metode analize proteinov so lahko tudi bolj široko zasnovane in vključujejo analizo celotnega proteinskega komplementa celice, tkiva ali organizma pod določenim pogojem.

Trenutno se uporablja več metod za karakterizacijo strukture proteinov, določanje funkcije proteionv, prepoznavanje in preverjanje interakcij proteinov in določanje ravni njihovega izražanja. Promegin edinstven portfelj laboratorijskih izdelkov za analizo proteinov vključuje proteaze za analize z maasno spektrometrijo, označevalce (tags)/smole  za čiščenje proteinov in fluorescenčne ligande, ekspresijske sisteme cell-free in cell-based ter nove metode za odkrivanje in proučevanje proteinov na endogeni ravni izražanja.

Imunološki testi

Imunološki testi Lumit ™ so enostavna in hitra alternativa običajnim imunološkim metodam, vključno z sendvič ELISA in Western blot. Metodo, ki temelji na bioluminescence, lahko zaključimo v samo 30 minutah. Ponujamo več vrst imunološkega testa Lumit ™, vključno s specifičnimi kompleti za odkrivanje fosforilacije beljakovin, citokinov, metabolitov ali vezave novorojenčkov Fc receptorjev. Na voljo so tudi odkrivalni reagenti Lumit ™ in kompleti za označevanje za izdelavo lastnih Lumit ™ testov.

https://worldwide.promega.com/products/immunoassay-elisa/

Masna spektrometrija

Promega ponuja visokokakovostne proteaze, vključno s tripsinom in alternativnimi proteazami, ki so bile posebej razvite za aplikacije za masno spektrometrijo. Prodajni program vključuje tudi IdeS / IdeZ proteaze.

Ponujamo glikozidaze za uporabo pri analizi post-translacijskih modifikacij, pa tudi referenčne mešanice peptidov in druge reagente za spremljanje učinkovitosti instrumentov masne spektrometrije.

https://worldwide.promega.com/products/mass-spectrometry/

Detekcija proteinov

Ponujamo široko paleto orodij za odkrivanje in kvantifikacijo proteinov, od tradicionalnih imunoloških reagentov do novih metod, ki spremljajo številčnost proteinov v živih celicah.
Izdelki za označevanje proteinov vključujejo tehnologijo HaloTag® zamenljivega označevanja - vsestransko orodje za analizo proteinov, ki se uporablja za slikanje živih ali fiksiranih celic sesalcev, čiščenje proteinov, raziskovanje proteinskih interakcij in še več. Sistem označevanja proteinov HiBiT zagotavlja zmogljivo metodo za spremljanje in  kvantifikacijo proteinov na nivoju endogene ekspresije s preprostim luminescentnim signalom.

https://worldwide.promega.com/products/protein-detection/

Ekspresija proteinov

Promega ponuja izdelke za ekspresijo rekombinantnih beljakovin v celično zasnovanih sistemih E. coli in za različne sisteme brez celic, kot so zajček retikulocit zajcev (RRL) ali ekstrakt pšeničnih kalčkov (WGE).

https://worldwide.promega.com/products/protein-expression/

Proteinske interakcije

NanoBRET ™ in NanoBiT® tehnologija zagotavljata metode za neposredno analizo proteinskih interakcij v živih celicah. Sistem NanoBRET ™ uporablja resonančni prenos energije z bioluminiscenco (BRET) v testu, ki temelji na bližini, ki zazna proteinske interakcije z merjenjem prenosa energije iz proteina bioluminiscentnega darovalca v fluorescenčni sprejemnik drugega proteina.

NanoBiT® preizkusi temeljijo na sistemu dveh podenot, na osnovi NanoLuc® luciferaze, ki se lahko uporablja za znotrajcelično odkrivanje interakcij protein:protein. Podenote so združene s proteini, ki vas zanimajo, in tvorijo funkcionalen encim, ki med interakcijo obeh proteinov ustvari svetel, svetleč signal.

https://worldwide.promega.com/products/protein-interactions/

Čiščenje proteinov

Ponujamo vrsto kompletov za čiščenje proteinov in reagentov za čiščenje rekombinantnih beljakovin z uporabo afinitetnih oznak, kot so HaloTag, GST- ali His-tag. Ponujamo tudi Magne® Protein G / A kroglice, ki zagotavljajo enostavno in hitro metodo čiščenja poliklonskih in monoklonskih protiteles iz seruma, tekočine ascitesa in gojišča celične kulture.

https://worldwide.promega.com/products/protein-purification/


© 2023 Kobis | vse pravice pridržane. | Izvedba Analog