• +386 1 563 60 80
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Molekularna biologija

Molekularna biologija

Instrumenti

Promega ponuja luminometre, fluorometre in čitalnike plošč GloMax® za zbiranje in analizo podatkov. Ponuja tudi kombinacijo naprav za delo s tekočinami Maxprep/Maxwell za avtomatizacijo priprave vzorcev in čiščenja nukleinskih kislin ter naprave HSM 2.0 za avtomatizacijo ekstrakcije iz večjih količin v 50 ml centrifugirke.

Čitalniki plošč GloMax

Ponujamo vrsto visokozmogljivih bralnikov plošč, luminometrov in fluorometrov, ki so enostavni za uporabo, zasnovani za brezhibno delovanje s Promega biološkimi testi, zdravjem celic in presnovo ter testom Genetic Reporter. Ti instrumenti ponujajo vrsto možnosti za vaše potrebe po prepuščanju, od preprostega odkrivanja luminescence do naprednih čitalcev plošč s luminescenco, fluorescenco, absorbcijo UV-vidljivosti, BRET in FRET, filtrirano luminescenco in kinetičnimi meritvenimi zmogljivostmi.

Vsi čitalci plošč GloMax so opremljeni z integrirano programsko opremo, ki omogoča enostavno analizo podatkov in so prednastavljeni s protokoli, ki omogočajo izvajanje testov s pritiskom na gumb.

Luminometer and Microplate Reader Selection Guide

GlowMax NavigatorGloMax Navigator je enostaven luminometer, ki zagotavlja vrhunsko občutljivost in dinamičen razpon tako za močne kot šibke eksperimentalne vzorce bioluminiscence.

Luminometer ima možnost izbire dveh injektorjev za merjenje tako žarilnih kot bliskovitih luminescentnih reakcij na ploščah z 96 jamicami.

 

 

 

 

GlowMax ExplorerGloMax Explorer je visokozmogljiv čitalnik plošč, ki omogoča merjenje luminescence, intenzitete fluorescence in vidne absorbance

 

 

 

 

 

GlowMax DiscovererGloMax Discover je naprednejši čitalnik, ki omogoča fleksibilno uporabo filtrov ter merjenje luminescence, fluorescence, UV-vidne absorbance, BRET in FRET, dvobarvno filtrirano luminescenco in omogoča kinetične meritve.

 

 

 

 

 

Fluorometer Quantus

Quantus1Fluorometer Quantus ™ je kompakten dvokanalni fluorometer, zasnovan za zagotavljanje zelo občutljive fluorescentne detekcije pri kvanitifikaciji nukleinskih kislin. Fluorometer Quantus ™ je optimiziran s predhodno programiranimi nastavitvami za barvne sisteme Promega QuantiFluor® (QuantiFluor® dsDNA, RNA in ssDNA Systems) za kvantifikacijo nukleinskih kislin in ponuja prilagodljivost za ustvarjanje prilagojenih metod in kvantifikacijskih nastavitev za druga fluorescenčna barvila.

Lastnosti

  • Enostavno in intuitivno krmiljenje.
  • Koncentracija se izračuna samodejno.
  • Shranite zadnjih 50 odčitkov in prenesite podatke v realnem času.
  • Priporočljivo za NGS in združljivo s sistemi Illumina (HiSeq / miSeq), Roche (454) in LifeTech (ion Torrent in ion Proton).

 

Dva fluorescenčna kanala:

  • Rdeča: Na primer: 640nm kratki pas (valovne dolžine do 640nm); Em: 660–720nm
  • Modra: Primer: 495nm kratki pas (valovne dolžine do 495nm); Em: 510–580nm

 

Fluorometer Quantus™ NGS Starter Package

QuantusIzjemno občutljiva in enostavna kvantifikacija DNA za vaše NGS aplikacije. Barve QuantiFluor® so optimizirane za visoko občutljivost, širok dinamični razpon in ciljno specifičnost na Fluorometru Quantus ™. Paket Quantter ™ NGS Starter je stroškovno učinkovit in ga je enostavno vključiti v svoj laboratorij.

Pričakujte visoko specifičnost za dsDNA z minimalno vezavo na ssDNA, RNA, beljakovine in moteče spojine. Uspešno se uporablja v več sistemih NGS, vključno z sistemi Illumina (HiSeq / miSeq), Roche (454) in Thermo Fisher (Ion Torrent ™ in Ion Proton ™).

 

 

 

 

 

Maxwell za izolacijo nukleinskih kislin

MaxwellRSC48Maxwell RSC 48 Instrument

Maxwell RSC 48 Instrument je kompaktna, avtomatizirana platforma za izolacijo nukleinskih kislin, ki hkrati obdeluje do 48 vzorcev. Z uporabo pre-napolnjenih kartuš Maxwell® RSC 48 Instrument prinaša enako dosledno, zanesljivo izolacijo DNA ali RNA iz različnih vrst vzorcev in večjo zmogljivostjo. Intuitivni grafični vmesnik omogoča preprosto uporabo instrumenta. Vgrajeni čitalnik črtne kode olajša sledenje vzorcev.

 

 

 

 

 

MaxwellRSCMaxwell RSC Instrument

Maxwell RSC Instrument je kompaktna, avtomatizirana platforma za izolacijo nukleinskih kislin, ki hkrati obdeluje do 16 vzorcev. Z uporabo pre-napolnjenih kartuš in vnaprej programiranih metod ponuja dosledno, zanesljivo ekstrakcijo DNA ali RNA v 25–60 minutah, odvisno od vrste vzorca. Intuitivni grafični vmesnik omogoča da je instrument enostaven za uporabo, integrirani Quantus ™ Fluorometer pa vam omogoča, da v enem poročilu zbirate podatke o izolaciji in kvantifikaciji.

 

 

 

 

MaxwellFSCMaxwell FSC Instrument

Maxwell FSC instrument, skupaj s kemijo DNA IQ ™, ponuja enostavno, dosledno, avtomatizirano ekstrakcijo nukleinske kisline iz forenzičnih vzorcev kot so krvni madeži, madeži sperme, dlake, ogorki, tkiva in vzorci DNA v sledovih.

 

 

 

 

 Maxprep Liquid Handler with Maxwell Carriers

Modularne rešitve za pripravo nukleinskih kislin vam omogočajo, da prilagodite svoj laboratorijski potek dela, saj se potrebe spreminjajo. Tekočinski rokovalnik Maxprep lahko kombinirate z Maxwell instrumenti za avtomatizirano pripravo vzorcev.

MaxPrep

 

 

 

 

 

 

 

Spectrum Compact CE

Ugoden namizn instrument za Sangerjevo sekveniranje in analizo fragmentov.

Zasnovan je za uporabo z obstoječimi kemikalijami za sekveniranje z uporabo fluorescentno označenega dideoksinukleotid trifosfata in 4-, 5- in 6-barvnih STR kompletov podjetja Promega in drugih komercialno dostopnih kompletov.

SpectrumCESingle-base resolution
Integrated touch screen operation
6-dye-compatible CE analysis
Class 1 Laser Product

Brošura


© 2024 Kobis | vse pravice pridržane. | Izvedba Analog