• +386 1 563 60 80
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

FTIR

FTIR

Rešite svoje analitične izzive z lahkoto

Dosezite kvalitativno in kvantitativno analizo številnih organskih in anorganskih vzorcev v akademskih, analitičnih, QC / QA in forenzičnih laboratorijih. FTIR se pogosto uporablja za testiranje polimerov in farmacevtske analize, vendar tehnika ponuja skoraj neomejene aplikacije.

FTIR mikroskopi

Serija instrumentov Nicolet iN ponuja široko paleto instrumentov, z binokularnimi in video vzorci. Z mikroskopom iN10 razširite svoje zmožnosti zunaj mikroskopije z dodatnimi možnostmi povezljivosti za merjenje prenosa FT-IR in vzorcev ATR.

Mikroskop Nicolet Continuum dosega slike z visoko ločljivostjo in je sposoben karakterizacije večine organskih in anorganskih spojin.

Nicolet iN5

iN5Hitro prepoznajte neznane materiale in onesnaževala, ki lahko vplivajo na kakovost izdelkov. Mikroskop Thermo Scientific™ Nicolet™ iN™ 5 FTIR omogoča hitro identifikacijo "point-and-shoot". Potek dela zahteva le nekaj kratkih korakov z enostavno programsko opremo in brezv strokovnega znanja spektroskopije. Odgovore lahko dobite v nekaj minutah. Preprosto poglejte, skenirajte in rešite problem. Mikroskop Nicolet iN5 je zasnovan za potrebe laboratorijev QA / QC in bo zagotovil leta zanesljivega delovanja za potrebe tudi več uporabnikov.

 

 

 

 

 

Nicolet iN10

iN10Poenostavite svoj postopek infrardeče mikroanalize z infrardečim mikroskopom Thermo Scientific™ Nicolet™ iN™ 10. Zasnovan s preprostostjo FT-IR spektrometra in zmožnostjo merjenja vzorcev na nekaj mikronov, je sodobna, produktivna in stroškovno učinkovita rešitev za infrardečo mikroanalizo. IR mikroskop Nicolet iN10 zagotavlja odgovore z visoko stopnjo zaupanja, ki jo zahtevajo današnji analitični laboratoriji.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nicolet Continuum Infrared Microscope

Nicolet Continuum Infrared MicroscopeZ infrardečim mikroskopom Thermo Scientific™ Nicolet™ Continuum™ pridobite zanesljive prostorsko razrešene kemijske informacije iz vseh vrst vzorcev; v eni enoti združuje visokozmogljivo infrardeče vzorčenje in odlično mikroskopijo vidne svetlobe. Naš infrardeči mikroskop, ustvarjen posebej za današnje večnamenske laboratorije, postavlja standard za mikrospektroskopijo FT-IR - od analize odpovedi elektronike do preiskav kraja zločina in muzejskih raziskav.

Infrardeči mikroskop Nicolet Continuum™ zagotavlja popolnoma avtomatizirano delovanje, kar omogoča enostavno in učinkovito uporabo, hkrati pa ponuja tudi vizualno opazovanje mikroskopskih vzorcev in kemijsko karakterizacijo večine organskih in anorganskih spojin.


© 2024 Kobis | vse pravice pridržane. | Izvedba Analog