• +386 1 563 60 80
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

FTIR

FTIR

Rešite svoje analitične izzive z lahkoto

Dosezite kvalitativno in kvantitativno analizo številnih organskih in anorganskih vzorcev v akademskih, analitičnih, QC / QA in forenzičnih laboratorijih. FTIR se pogosto uporablja za testiranje polimerov in farmacevtske analize, vendar tehnika ponuja skoraj neomejene aplikacije.

Ročni FTIR instrumenti

Robustni, kompaktni analizator Gemini izpolnjuje zahtevne zahteve elitnih vojaških sil in sil za javno varnost ter operaterjem pomaga, da svoje poslanstvo izvršijo hitro, varno in natančno.

TruDefender™ FTX/FTXi Handheld FTIR for Chemical Identification

TrueDefenderFTX FTXiVsaka sekunda šteje, ko se soočimo z neznano kemijsko nevarnostjo. Z ročnimi analizatorji Thermo Scientific ™ TruDefender ™ hitro prepoznajte eksplozive ali nevarne snovi. Instrumenti TruDefender FTX in FTXi izkoriščajo moč FTIR spektroskopije za zagotavljanje hitrih in uporabnih podatkov za ublažitev potencialnih groženj in zaščito skupin za hazmat in skupnost. TruDefender analizatorji imajo self-contained anvil sampling head za enostavno vzorčenje trdnih in tekočih kemikalij na terenu. Model TruDefender FTXi ima vgrajeno tehnologijo mobilnega telefona za neposredno povezavo z ukazi za incident ali podporo za povratni dostop.

Brošura

Specikikacije kemijska identifikacija

Specifikacije identifikacija eksplozivov

 

 

 

 

 

Gemini™ Analyzer

GeminiHitro, varno in samozavestno s pomočjo FTIR in Ramanove spektroskopije v enem samem instrumentu prepoznajte široko paleto neznanih kemikalij in eksplozivov na terenu. Analizator Thermo Scientific ™ Gemini ™ je prvi, ki je te dopolnilne in potrditvene tehnike identifikacije kemikalij združil v robustno, lahko ročno rešitev. Na voljo s sistemom za podporo odločanju HazMasterG3 ™ podjetja Alluviam LLC, Gemini daje vojaškemu osebju, bombnim tehnikom, skupinam hazmatov in osebam, ki se prvi odzovejo, pomembno taktično prednost, ki jim pomaga minimizirati čas na tarči in samozavestno sprejemati odločitve, ki rešujejo življenja.

Brošura

Technical note

 


© 2024 Kobis | vse pravice pridržane. | Izvedba Analog