• +386 1 563 60 80
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

NIR

NIR

Optimizirajte svoje procese, povečajte proizvodno učinkovitost in znižajte proizvodne stroške z našimi robustnimi in zanesljivimi analizatorji NIR (bližnji IR). Laboratorijski, industrijski ali terenski sistemi zagotavljajo prilagodljivost in analizo v realnem času za zagotavljanje kakovosti in spremljanje procesa.

NIR spektrometri

Z našimi robustnimi in zanesljivimi NIR (near-inrared) analizatorji optimizirajte svoje procese, povečajte učinkovitost in znižajte stroške proizvodnje. Naši NIR analizatorji so primeri za v laboratorije, tovarne in za na teren ter zagotavljajo prilagodljivost in analizo v realnem času za zagotavljanje kakovosti in spremljanje procesov.

Nicolet iS 5N FT-NIR Spectrometer

Nicolet iS5NS pomočjo spektrometra Thermo Scientific™ Nicolet™ iS™ 5N FT-NIR prinesite moč bližnje infrardeče spektroskopije v svoj analitični laboratorij - brez težav in z največjo samozavestjo. Razvoj metode je preprost z zmogljivim programskim paketom Thermo Scientific™ OMNIC™; znano okolje za tisoče kemikov po vsem svetu. Izdelan na isti robustni platformi kot spektrometer Thermo Scientific ™ Nicolet™ iS™ 5,  zagotavlja sposobnost FT-NIR v kompaktnem, stroškovno učinkovitem paketu, zasnovan za potrebe današnjega laboratorija za zagotavljanje kakovosti.

Brošura

 

 

 

 

 

Antaris II FT-NIR Analyzer

Antaris II NIRZ uporabo analizatorja Thermo Scientific™ Antaris™ II FT-NIR z lahkoto izvedete analize laboratorijske zmogljivosti, ki je primerna tudi za v proizvodnje obrate. Analizator Antaris II FT-NIR z vodilno zmogljivostjo pri prenosu metod zagotavlja robustno in zanesljivo zbiranje podatkov za 'at-line', 'online' in 'in-line' analizo. Analizator Antaris II FT-NIR lahko prilagodite za specifične aplikacije ali izberete sistem vzorčenja za razvoj metod Antaris II MDS, ki vključuje: transmission, fiber-optic and integrating sphere.

Brošura

 

 

 

 

 

 

 

Antaris MX FT-NIR Process Analyzer

Antaris MX FT NIR Process AnalyzerOptimizirajte svoje QC testiranje, medtem ko postopek spremljate na daljavo z uporabo tehnologije "fiber optic simultaneous multiplexing" in integrirane komunikacije za povratne informacije v realnem času z analizatorjem Thermo Scientific™ Antaris™ MX FT-NIR. Analizator procesov Antaris MX FT-NIR ponuja celovito rešitev, primerno za "online" spremljanje aplikacij.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


© 2024 Kobis | vse pravice pridržane. | Izvedba Analog