• +386 1 563 60 80
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

NIR

NIR

Optimizirajte svoje procese, povečajte proizvodno učinkovitost in znižajte proizvodne stroške z našimi robustnimi in zanesljivimi analizatorji NIR (bližnji IR). Laboratorijski, industrijski ali terenski sistemi zagotavljajo prilagodljivost in analizo v realnem času za zagotavljanje kakovosti in spremljanje procesa.

Ročni NIR spektrometri

Ročni/prenostni analizatorji vam omogočajo fleksibilnost in hitro analizo. Predstavljamo vam microPHAZIR analizatorje za identifkacijo polimerov, asbestov in surovin v farmacevtski industriji.  

microPHAZIR PC (za polimere)

microPHAZIR PCRačunalniški analizator Thermo Scientific™ microPHAZIR™ za identifikacijo plastike in polimerov je orodje za NIR spektroskopijo, ki hitro pregleda in prepozna različne vrste polimerov, plastik in vlaken na terenu. Postindustrijske in potrošniške materiale je treba natančno identificirati in razvrstiti, da se doseže visokokakovostni predelani material. Analizator microPHAZIR™ omogoča natančna in kakovostna skeniranja.

Brošura

 

 

 

 

 

 

 

microPHAZIR RX (za farmacevtske surovine)

ImicroPhazir RXzkoristite moč NIR spektroskopije v skladiščih. Analiza farmacentskih surovin je ključni korak pri zagotavljanju kakovosti, saj vpliva na varnost in kakovost produktov ter na hitrost in stroške proizvodnje. S Thermo Scientific™ microPHAZIR™ RX analizatorjem lahko v nekaj sekundah na terenu pridobite zanesljive informacije o identiteti surovine. Analizator je skladen z Farmakopejo (USP 34 Chapter 1119, JP 15 Supplement 2, EP 2.2.49 Near Infrared)

Brošura

 

 

 

 

 

microPHAZIR AS (za azbest) 

microPhazir ASNe čakajte na drago in dolgotrajno laboratorijsko analizo, da ugotovite, ali so v vašem objektu  materiali, ki vsebujejo azbest. Preprečite izpostavljenost azbestu na terenu z analizatorjem Thermo Scientific™ microPHAZIR™ AS in v nekaj sekundah hitro skenirajte in identificirajte vseh šes reguliranih azbestnih vlaken - krizotil, krokidolit, antofilit, tremolit, aktinolit in amozit.

Brošura


© 2024 Kobis | vse pravice pridržane. | Izvedba Analog