• +386 1 563 60 80
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Raman

RAMAN

Dokaz je na slikah. Družina instrumentov DXR3 Raman ponuja napredne slikovne zmožnosti, kot so analiza delcev in 3D konfokalno slikanje, hkrati pa izboljšuje stabilnost in širi ponudbo laserjev in kamer. Te zmogljivosti so poleg minimalne priprave vzorcev in enostavnosti uporabe razlog, zaradi česar je Raman vrhunska analitična tehnika za farmacevtske, polimerne / kemične, mikroplastične, nanomateriale in druge materiale.

Raman instrumenti

Nova družina Raman spektrometrov DXR3 (Brošura) prinaša Raman analize s hitrostjo, ki jo potrebujejo raziskovalci, z napredno slikovno obdelavo, programska oprema za 3D vizualizacijo in izboljšana stabilnost s samodejno kalibracijo osi x. Razširjena ponudba laserjev in kamer izboljšuje fleksibilnost za različne aplikacije. Raziskovalci na področju farmacije, polimerov in kemikalij, akademskih krogov, mikroplastike in drugih aplikacij bodo hitreje našli odgovore, medtem ko bodo uživali v minimalni pripravi vzorcev in enostavnosti uporabe, zaradi česar je Raman priljubljena analitična tehnika.

DXR™3 Raman Microscope

DXR3 Raman MicroscopeDo podatkov dostopajte hitreje kot kdaj koli z Raman mikroskopom DXR™3. Je enostaven za uporabo, s  point-and-shoot načinom delovanja. Napredna slikovna obdelave naredi Thermo Scientific™ DXR™3 Raman mikroskop hitrejši in zanesljivejši kot kdaj koli prej. Uporabniki lahko bolj samozavestno uporabljajo analizne podatke zahvaljujoč samodejnemu umerjanju osi X, ki izboljša zanesljivost in stabilnost. S hitrostjo in prilagodljivostjo novih laserjev in rešetk je mikroskop Raman DXR™3 idealen za aplikacije v farmaciji,  akademskem svetu, pri delu s polimeri, mikroplastiko in drugim.

 

 

 

 

 

 

DXR3xi Raman Imaging Microscope

DXR3xi Raman MicroscopeThermo Scientific ™ DXR ™ 3xi Raman Imaging Mikroskop omogoča kakovstno slikanje hitreje kot kdaj koli prej. Z izboljšanimi funkcijami programske opreme in večjo prostorsko ločljivostjo lahko uporabnik takoj pridobi vizualne informacije. Napredne zmožnosti slikanja skupaj z minimalno pripravo vzorcev in intuitivno programsko opremo dajejo uporabnikom moč Raman spektroskopije s hitrostjo, ki jo potrebujejo raziskovalci.

 

 

 

 

 

 

 

DXR3 SmartRaman Spectrometer

DXR3 SmartRaman Raman MicroscopeSpektrometer Thermo Scientific™ DXR™ 3 SmartRaman je visoko avtomatiziran, namenski sistem za makro vzorčenje, s pritiskom na gumb, ki prinaša moč Raman tehnologije v laboratorije za rutinske analize. Spektrometer DXR3 SmartRaman je zasnovan za zasedene večnamenske analitične laboratorije, kjer uporabniki iščejo ponovljive in natančne rezultate z zanesljivim inštrumentom, ki ne potrebuje veliko vzdrževanja. Raziskovalci in strokovnjaki za nadzor kakovosti lahko izkoristijo enostavno pripravo vzorcev, ki jo ponuja Raman spektroskopija.

 

Brošura

Specifikacije

 

 

 

 

 

 

iXR Raman Spectrometer

iX RamanDosezite multimodalno analizo s prvim in edinim kompaktnim Raman instrumentom, ki je bil razvit posebej za integracijo z drugimi analitičnimi orodji. Ramov spektrometer Thermo Scientific™ iXR ponuja zmogljivosti, primerljive z Raman spektrometri za laboratorijske raziskave, in je primeren za zahtevne raziskave, razvoj izdelkov in proizvodnjo. Ne glede na to, ali morate svoje razumevanje materialov dopolniti s kemijsko identifikacijo, povezati kemijo in zmogljivost materialov ali spremljati procese v realnem času, vam spektrometer iXR lahko pomaga hitreje doseči cilje.

Brošura

Specifikacija


© 2023 Kobis | vse pravice pridržane. | Izvedba Analog