• +386 1 563 60 80
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Raman

RAMAN

Dokaz je na slikah. Družina instrumentov DXR3 Raman ponuja napredne slikovne zmožnosti, kot so analiza delcev in 3D konfokalno slikanje, hkrati pa izboljšuje stabilnost in širi ponudbo laserjev in kamer. Te zmogljivosti so poleg minimalne priprave vzorcev in enostavnosti uporabe razlog, zaradi česar je Raman vrhunska analitična tehnika za farmacevtske, polimerne / kemične, mikroplastične, nanomateriale in druge materiale.

Ročni Raman instrumenti

Prinesite natančnost in zanesljivost laboratorijsko preizkušene tehnologije neposredno na prizorišče. Ročni analizatorji Raman Thermo Scientific zagotavljajo jasne, dokončne rezultate na terenu za takojšnjo identifikacijo kemikalij, mamil, ponarejenih zdravil in nevarnih materialov.

TruScan™ RM Handheld Raman Analyzer

TruScan RM 1Proizvajalci farmacevtskih izdelkov in biotehnologije morajo zagotoviti kakovost materialov - od vhodnih surovin do končnih izdelkov. Ročni ramanski analizator Thermo Scientific ™ TruScan ™ RM zagotavlja zanesljivo preverjanje identitete materiala preko zaprte embalaže v nekaj sekundah, takoj ob potrebi. Z uporabo opcijskega paketa kemometrije Thermo Scientific ™ TruTools ™ lahko uporabniki izdelajo napredne, prilagojene kvalitativne in kvantitativne metode za zapletene probleme analize materiala.

Brošura

Specifikacije

 

Webinar: Continuous Improvement – Using a Handheld Raman Spectrometer for Quality Testing in Biopharmaceutical Manufacturing

 

 

 

 

Gemini™ Analyzer

GeminiHitro, varno in samozavestno s pomočjo FTIR in Ramanove spektroskopije v enem samem instrumentu prepoznajte široko paleto neznanih kemikalij in eksplozivov na terenu. Analizator Thermo Scientific ™ Gemini ™ je prvi, ki je te dopolnilne in potrditvene tehnike identifikacije kemikalij združil v robustno, lahko ročno rešitev. Na voljo s sistemom za podporo odločanju HazMasterG3 ™ podjetja Alluviam LLC, Gemini daje vojaškemu osebju, bombnim tehnikom, skupinam hazmatov in osebam, ki se prvi odzovejo, pomembno taktično prednost, ki jim pomaga minimizirati čas na tarči in samozavestno sprejemati odločitve, ki rešujejo življenja.

Brošura

Technical note

 

 

 

 

 

 

FirstDefender™ RMX Handheld Chemical Identification

First defender RMXOdzivnost in varnost v skupnosti je kritična pri analizi potencialno nevarnih materialov. Vojaški in civilni odzivniki morajo hitro prepoznati neznane trdne in tekoče kemikalije, vključno z eksplozivi, strupenimi industrijskimi kemikalijami, kemičnim orožjem, mamili, predhodnimi sestavinami, belim prahom in še več. Ročni analizator kemijske identifikacije Thermo Scientific FirstDefender ™ RMX se lahko uporablja kot ročni instrument ali integrira v taktični robot, kar zagotavlja večjo prilagodljivost in večjo varnost v situacijah odzivanja na incidente, ki zahtevajo hitro in natančno identifikacijo kemikalij.

Brošura

Specifikacije

 

 

 

 

 

 

TruNarc™ Handheld Narcotics Analyzer

TruNarcGlobalni problem drog se povečuje, saj trgovina z metamfetamini, heroinom in novimi grožnjami, kot sta fentanil in karfentanil, prizadene skupnosti po vsem svetu. Organi kazenskega pregona morajo na terenu hitro prepoznati domnevno prepovedane droge, da bodo droge in preprodajalci drog umaknili z ulice. Z razširjeno knjižnico v1.9 Thermo Scientific ™ TruNarc ™ Handheld Narcotics Analyzer omogoča uradnikom, carini, mejni kontroli in drugemu osebju, da v enem samem dokončnem testu skenirajo več kot 498 domnevno nadzorovanih snovi.

Brošura

 


© 2024 Kobis | vse pravice pridržane. | Izvedba Analog