• +386 1 563 60 80
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Kolone in potrošni material

Reverzno fazno kromatografske kolone za proteine

Kolone, ki jih uporabimo za hitre visoko resolucijske ločbe na enostavnih reverzno faznih kolonah. Edinstvena zgradba stacionarne faze poskrbi za še hitrejše ločbe pri nižjih tlakih.

 

KOLONA

VRSTA APLIKACIJE

Accucore™ 150-C4

Accucore™ kolone so idealne za ločevanje beljakovin in večjih peptidov z zmanjšano hidrofobno retencijo. Zagotavljajo hitro ločevanje biomolekul z visoko ločljivostjo brez povišanih protitlakov.

BioBasic™ 4

Kolone BioBasic ™ 4 so namenjene analizi večjih beljakovin in peptidov. So visoko zmogljive kolone, idealne za analizo proteinov, peptidov in drugih biomolekul z visoko hidrofobnostjo.

PepMap™ 300 C4

Za ločevanje hidrofobnih peptidov in proteinov. Kolone PepMap™ 300 C4 se ponašajo z odlično ponovljivostjo in so primerno za visoko resolucijske metode.

MAbPac™ RP

Kolone so namenjene LC/MS karakterizaciji monoklonskih protiteles (mAbs), protitelesnih konjugatov (ADC), PEGiliranih proteinov in bispecifičnih beljakovin... MAbPac™ RP kolone imajo odlično ločljivost, dolgo življenjsko dobo in majhen »carry-over«.

ProSwift RP 

Kolone se med seboj razlikujejo v poroznosti delcev.  Tako jih delimo na standardno porozne (RP‑1S), visoko porozne (RP-2H, RP-4H), in ultra visoko porozne (RP-3U) in so primerne za uporabo na standardnih HPLC sistemih.

Stacionarna faza: PSDVB (Polystyrene Divinylbenzene)

ProSwift™ Phenyl RP

Visoko resolucijske ločbe proteinov s kolonami ProSwift™ RP-10R. Kolone imajo zelo dolgo življenjsko dobo in kažejo odlično ponovljivost tudi po več sto analizah.

ProSwift™ RP-4H

Visoko resolucijske ločbe proteinov s kolonami ProSwift™ RP-4H. Kolone imajo zelo dolgo življenjsko dobo in kažejo odlično ponovljivost tudi po več sto analizah. Imajo široko območje pH stabilnosti in omogočajo spiranje kolone z 1M NaOH.

ProSwift™ RP-3U

Kolone ProSwift™ RP-3U PSDVB omogočajo odlične ločbe velikih biomolekul pri visokih pretokih, prav tako pa so združljive s sistemi z nizkimi tlaki. Kolone imajo dolgo življenjsko dobo in so stabilne pri različnih pH-jih.

ProSwift™ RP-1S

Kolone ProSwift™ RP-3U PSDVB omogočajo odlične ločbe velikih biomolekul pri visokih pretoki. Kolone imajo dolgo življenjsko dobo in so stabilne pri različnih pH-jih.

ProSwift™ RP-2H

Kolone ProSwift™ RP-3U PSDVB omogočajo odlične ločbe velikih biomolekul pri visokih pretoki. Kolone imajo dolgo življenjsko dobo in so stabilne pri različnih pH-jih.

ProSwift™ RP-4H Capillary

Kapilarne kolone zagotavljajo hitro ločevanje beljakovin pri visoki resoluciji in občutljivosti. Primerne so za identifikacijo proteinov, odkrivanje biomarkerjev, in ostale biološke aplikacije. Kolone odlikuje širok nabor različnih dolžin in širin, dolga življenjska doba in odlična ponovljivost rezultatov med istimi kolonami.

 


© 2024 Kobis | vse pravice pridržane. | Izvedba Analog