• +386 1 563 60 80
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Kolone in potrošni material

Afinitetno kromatografske kolone za proteine

Edinstvena kemija teh kolon zagotavlja ponovljivo in zelo učinkovito ločevanje beljakovin. Izredno ostri vrhovi omogočajo natančno in ponovljivo kvantifikacijo ali zbiranje čistega in koncentriranega vzorca za nadaljnje analize.

 

KOLONA

VRSTA APLIKACIJE

ProPac™ IMAC-10

Te analitične in semi-preparativne HPLC kolone zagotavljajo odlično ločevanje proteinov z vezano kovino in omogočajo injiciranje večjih količin analita na kolone.

ProPac™ PA1

S kolonami Thermo Scientific ™ ProPac ™ PA1 LC učinkovito analizirajte in očistite hidrofilne anionske beljakovine in peptide. So močne anionske kolone in omogočajo ločevanje proteinov z visoko ločljivostjo z vrednostmi pI od 3 do 11.

MAbPac™ Protin A

MAbPac™ Protin A je afinitetna kolona, ki se lahko pohvali z dolgo življenjsko dobo, visoko učinkovitostjo. Narejena je bila za hitre ločbe monoklonskih protiteles iz celičnih kultur.

ProSwift™ ConA-1S

Kolone ProSwift™ ConA-1S so namenjene obogatitvi in čiščenju gklikanov in glikokonjugatov, ki se lahko vežejo na Con A. Omogočajo, da učinkovito očistite do 2 mg glikoproteinov iz vašega vzorca. S temi visoko učinkovitimi kolonami boste dobili ostre in ozke vrhove.

 


© 2024 Kobis | vse pravice pridržane. | Izvedba Analog