• +386 1 563 60 80
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Kolone in potrošni material

Kromatografske kolone za proteine na osnovi hidrofobnih interakcij

Kolone na osnovi hidrofobnih interakcij (HIC = hydrophobic interaction). Kolone na osnovi hidrofobnih interakcij so  idealne za ločevanje proteinov v nedenaturajočih pogojih z visoko resolucijo.

 

KOLONA

VRSTA APLIKACIJE

MAbPac™ HIC-10

Kolona Thermo Scientific ™ MAbPac ™ HIC-10 LC je silicijeva kolona z visoko ločljivostjo, zasnovana za ločevanje monoklonskih protiteles in sorodnih bioloških snovi s pomočjo hidrofobnim interakcij. Edinstvena kemija stolpca MAbPac HIC-10 zagotavlja visoko ločljivost, odlično biokompatibilnost in selektivnost, ki jo tudi razlikuje od drugih HIC kolon na trgu.

MAbPac™ HIC-20

Kolone Thermo Scientific ™ MAbPac ™ HIC-20 HPLC lahko uporabimo za ločevanje monoklonskih protiteles, fragmentov in oksidiranih variant le teh. Edinstvena kemija teh kolona zagotavlja visoko ločljivost in selektivnost ter odlično kemijsko stabilnost.

MAbPac™ HIC-Butyl

Kolone Thermo Scientific ™ MAbPac ™ HIC-butil so primarno namenjene ločevanju monoklonskih protiteles in zdravil na osnovi le teh. Kolona temelji na hidrofilnih, neporoznih, 5 µm polimernih delcih, funkcionaliziranih z butilnimi skupinami.

ProPac™ HIC-10

Kolone namenjene doseganju visokih ločljivosti za ločbe beljakovin in peptidov. Kolone na osnovi silicijevega dioksida zagotavljajo izjemno hidrolitično stabilnost v vodnem okolju. Primeri aplikacij: ločevanjem govejih serumskih proteinov, beljakovin kačjega strupa in monoklonskih protiteles.

 


© 2024 Kobis | vse pravice pridržane. | Izvedba Analog