• +386 1 563 60 80
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Kolone in potrošni material

Ali imate težave z zadrževanjem polarnih ali hidrofilnih spojin z reverzno fazno kromatografijo? Širok spekter kolon za hidrofilno interakcijsko tekočinsko kromatografijo (HILIC) zagotavlja močno zadrževanje spojin, ki niso zadržane v običajnih pogojih reverzne faze. Pri tem ni potrebno dodajati ionsko parnih reagentov v mobilno fazo. Kolone HILIC so idealne za visoko občutljive LC-MS aplikacije.

Kolone, ki so posebej prilagojene za zelo polarne analite. Kolone so primerne za ločevanje hidrofilnih molekul, vključno z ogljikovimi hidrati, glikani in peptidi.


Želite HILIC kolono z nizko ionsko izmenjavo? Te kolone imajo alternativno selektivnost z nižjo aktivnostjo izmenjave ionov kot druge faze HILIC. Zadržijo širok spekter polarnih analitov z uporabo do 20% vodne mobilne faze.


Želite kolone HILIC z dobro hidrofilno selektivnostjo in nekaj izomerne selektivnosti? Silika kolone imajo zelo močne lastnosti izmenjave kationov in so priporočljive za analizo bazičnih ali nevtralnih polarnih izomernih spojin.


Terciarno aminska kolona (anionsko izmenjevalna kolona)  z dobro hidrofilno selektivnostjo. Polietilen iminske kolone se priporoča za analize kislih in nevtralnih polarnih spojin.


Te vsestranske kolone ponujajo močne retencijo in dobro hidrofobno, hidrofilno in izomerno selektivnost. Uravnoteženi naboji zagotavljajo povečano zadrževanje nabitih in nevtralnih polarnih spojin.


© 2024 Kobis | vse pravice pridržane. | Izvedba Analog