• +386 1 563 60 80
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Kolone in potrošni material

Kolone, ki so prilagojene za zahtevne in pomembne aplikacije. Edinstvena sestava kolon Thermo Scientific Acclaim zagotavljajo vrhunsko ločljivost z enostavno uporabo za ključne farmacevtske in okoljske aplikacije.

 

KOLONA

VRSTA APLIKACIJE

Acclaim Carbamate

S temi visoko učinkovitimi kolonami ločimo karbamatne pesticide, kot je določeno po metodi U.S. EPA 531.2.

Acclaim Carbonyl C18

Dosegajte vrhunske ločljivosti in visoko zmogljivost vaših ločb DNPH derivatov aldehidov in ketonov (metode: U.S. EPA 554, EPA 8315, EPA 1667, EPA TO-11, in CARB 1004.).

Acclaim Explosives E2

Kolone prilagojene za ločevanje nitroaromatov in nitraminov (ločimo lahko vseh 14 eksplozivov, ki so našteti v EPA SW-846, metoda 8330).

Acclaim Organic Acid

Uporabite posebej prilagojene kolone za reverzno fazno kromatografijo za superiorno ločevanje hidrofilnih, alifatskih in aromatskih organskih kislin. So združljive s 100% vodno fazo in imajo odlično hidrolitsko stabilnost pri nizkih pH-jih.

Acclaim Surfactant

Z uporabo teh kolon lahko dosegate odlične ločbe vseh vrst surfaktantov.

Acclaim Surfactant Plus

Kolone 'Acclaim Surfactant Plus' so prava izbira za ločevanje surfaktantov in detekcijo le teh na občutljivih detektorjih kot so CAD in masni spektrometri.

Acclaim Trinity P1

Ločite hkrati farmacevtske snovi in njihove protiione z visoko učinkovitostjo.

Edinstvena trojna površina zagotavlja sočasne funkcije reverzne faze ter kationske in anionske izmenjave. Zagotavljajo največjo prilagodljivost pri razvoju metod.

Acclaim Trinity P2

Ločite farmacevtske protiione, vključno z monovalentnimi in dvovalentnimi kationi ali anioni. S temi kolonami lahko ločujete analite glede na ionske in hidrofilne interakcije analitov s stacionarno fazo.

Acclaim Trinity Q1

Ločite hkrati herbicida dikat in parakvat s kolonami 'Acclaim Trinity Q1'. Trojna površine zagotavlja sočasne funkcije reverzne faze ter kationske in anionske izmenjave za največjo prilagodljivost pri razvoju metod.

Hypersil Green PAH

Kolone so namenjene hitrim analizam poliaromatskih ogljikovodikov in so optimizirane za metodo: EPA 610.

Acclaim AmG C18

Spoznajte visokozmogljive kolone za analizo aminoglikozidov. Te C18 kolone so optimizirane za različne analize aminoglikozidnih antibiotikov. Kolone so stabilne pri nizkem pH, visoki temperaturi, organskih topilih in vodnih mobilnih fazah.


© 2024 Kobis | vse pravice pridržane. | Izvedba Analog