• +386 1 563 60 80
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Kolone in potrošni material

Želite povečati svojo produktivnost in fleksibilnost pri razvoju metod? Kolone za reverzno fazno kromatografijo proizvajalca Thermo Scientific™ so na voljo z različnimi stacionarnimi fazami in zagotavljajo izboljšani čas zadrževanja analita na koloni in omogočajo spremembo vrstnega reda eluiranja analitov. Reverzno fazna kromatografija je najbolj priljubljeni način analize na HPLC-jih.

Če želite reverzno  fazne C18 kolone (L1 kolone), ki bodo primerne za vašo aplikacijo, ste na pravem naslovu. Ponujamo kolone z vrsto značilnostmi, ki zagotavljajo izjemno zmogljivost za najrazličnejše namene.


Idealne kolone za takrat, ko ločujete analite, ki so srednje hidrofobni, še zmeraj pa potrebujete podobne selektivnosti kot pri C18 kolonah z manj retencije. Idealne kolone za takrat, ko potrebujete manj nepolarno stacionarno fazo.


Potrebujete podobne selektivnosti kot jih ponujajo kolone C8 in C18, vendar še krajše retencijske čase? Te kolone zagotavljajo izjemno občutljivost in visoko učinkovitost; zaradi krajših C4 verige in nižje hidrofobnosti, pa so te kolone uporabne tudi za ločbe hidrofobnih polipeptidov in beljakovin.


Imate enostavno ločbo? Kolone C1 bodo vaše analite zadržale najkrajši čas med vsemi vezanimi fazami alkilnih skupin. Uporabljajo se za ločbe nepolarnih snovi z uporabo nezahtevnih metod. Uporabljajo se tudi za ločevanje zmerno polarnih in spojin z več funkcionalnimi skupinami.

 


Želite kolono, ki bo visoko selektivna na obliko molekul za hidrofobne, dolgoverižne ali strukturno povezane izomere, kot so karotenoidi in steroidi? C30 reverzno fazne kolone predstavljajo odlično alternativo za analize lipidov normalno faznim kolonam.


Potrebujete alternativo za ločbe aromatskih analitov? Izjemne kromatografske lastnosti in zmerna hidrofobnost fenilnih kolon so idealne za ločevanje analitov z različno polarnostjo in aromatičnostjo.


Imate težave za ločbo spojin s C18 kolonami?  Kolona Accucore Biphenyl LC je vaša rešitev za aromatične in zmerno polarne analite z zmožnostjo ločbe izomernih spojin, kot so prepovedane droge in steroidi.


Ali morate zadržati polarne spojine ali uporabiti 100% vodno mobilno fazo? Te polarne C18 kolone zagotavljajo nadzorovan mehanizem interakcije, s pomočjo katerega je mogoče zadržati polarne analite in pokazati izjemno stabilnost pri visokem deležu vode v mobilni fazi.


Ali ne dobite želenega ločevanja s kolonamiC18? Te polarne vgrajene stacionarne faze ponujajo alternativno selektivnost in jih je mogoče uporabljati v širšem razponu pogojev v primerjavi z običajnimi reverzno faznimi kolonami.


Poskušate ločiti aromatske izomere ali halogenirane spojine? PFP kolone ponujajo alternativno selektivnost kot C18 in so zelo primerne za selektivno analizo halogeniranih in polarnih spojin, ki vsebujejo funkcionalne skupino kot so hidroksilna, karboksilna in nitro skupine.


© 2024 Kobis | vse pravice pridržane. | Izvedba Analog