• +386 1 563 60 80
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Kolone in potrošni material

C8 reverzno fazne kolone

Idealne kolone za takrat, ko ločujete analite, ki so srednje hidrofobni, še zmeraj pa potrebujete podobne selektivnosti kot pri C18 kolonah z manj retencije. Idealne kolone za takrat, ko potrebujete manj nepolarno stacionarno fazo.

 

KOLONA

VRSTA APLIKACIJE

Hypersil GOLD™ C8

Za analite s srednjo hidrofobnostjo ali kadar je za optimalno zadrževanje potrebna manj hidrofobna faza, uporabite kolone Thermo Scientific ™ Hypersil GOLD ™ C8 za izjemno občutljivost in odlično obliko vrha.

Hypersil™ BDS C8

Visokokvalitetne BDS kolone z deaktiviranimi -OH skupinami. Zagotavlja zanesljivost, ki jo potrebujejo laboratoriji za preverjanje in zagotavljanje kakovosti.

Hypersil™ MOS C8

Za zanesljivo in cenovno dostopno analizo bolj hidrofobnih analitov, kot so majhni peptidi in beljakovine, zdravila in steroidi, uporabite kolone Thermo Scientific ™ Hypersil ™ MOS C8.

Hypersil™ MOS-2 C8

Za zanesljivo in cenovno dostopno analizo bolj hidrofobnih analitov, kot so majhni peptidi in beljakovine, zdravila in steroidi, uporabite kolone Thermo Scientific ™ Hypersil ™ MOS C8.

Acclaim™ 120 C8

Reverzno fazne kolone za ločbo analitov z zmerno hidrofobnostjo. Stacionarna faza s sferično porozno siliko zagotavlja odlično učinkovitost.

Accucore™ C8

Izboljšajte hitrost ločevanja in ločljivost, hkrati pa vzdržujte nizke protitlake s pomočjo kolonami Thermo Scientific ™ Accucore ™ C8. Neravni trdni delci z velikostjo 2,6 μm zagotavljajo visoko učinkovitost in omogočajo združljivost s HPLC in UHPLC platformo.

Accucore™ XL C8

Optimizirajte običajne metode HPLC s kolonami Thermo Scientific™ Accucore™ XL C8. Neravni delci s trdim jedrom 4 μm zagotavljajo zelo visoko učinkovitost v okviru standardnih meja tlaka HPLC. C8 vezana faza z visoko pokritostjo zagotavlja optimalno zadrževanje analitov z zmerno hidrofobnostjo.

Syncronis™ C8

Izdelani in strogo preizkušeni v objektih ISO 9000, so te kolone zasnovani tako, da ustrezajo vrsti analitičnih potreb, vključno s hitrim razvojem metod, kvantitativno analizo in nadzorom kakovosti, kjer je potrebno manj zadrževanja kot pri uporabi koloni C18.

 


© 2024 Kobis | vse pravice pridržane. | Izvedba Analog